Horoszkóp 2017.06.30.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A munkád során alakulhat ki elképesztőnek nevezhető helyzet. Az is lehet, hogy egy családtag miatt kell átszervezni a mai napodat. De megtörténhet, hogy valami elromlik a lakásodban, és ez miatt eheted a kefét.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak a mai napon. Ráadásul túl gyorsan pereghetnek az események, ezért nem ajánlatos most végleges döntést hozni. Viszont a nyílt kommunikációra pompás ez a nap. Egy titok is a tudomásodra juthat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Akár a szellemiek, akár az anyagiak jelentenek értéket a számodra, most figyelmed ezekre kellene, hogy irányuljon. Vagy tevékenyen foglalkozol velük, vagy terveket szövögetsz, beszélj róla. Oszd meg a gondolataidat a távolabbi ismerőseiddel is.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Amennyiben nyugalomra tudod inteni az elmédet, de tiszta észjárásodat a fontos dolgokra, elsősorban a pénzre, a megélhetésre tudod fordítani, akkor igen jó eredményeket érhetsz el, amelyek miatt irigyeidnek a száma hirtelen annyi lesz, mint égen a csillag.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Hajlamossá válhatsz a mai napon mindent magadban tartani, pedig jobb lenne őszintén kibeszélni a dolgokat, és kapcsolatban maradni a valósággal. Ennek hatására közelebb kerülhetnél éned mélyebb rétegeihez. Ha nyaralsz, pompásan érezheted magad.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon kapcsolataid között van az, amely próbatétel elé kerülhet. Ha szeretnéd ezt a kapcsolatot megőrizni, akkor neked kell alkalmazkodni, neked kellene nyitottnak maradni. Légy higgadt, így kerülheted el akár még a balesetet is.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A munkahelyeden alakulhat ki feszült helyzet. De az is lehet, hogy a feletteseddel nem tudsz ma kijönni. Ezért jobban járnál, ha a mai napon szabadságot vennél ki. Vagy nem hozakodnál elő olyan dolgokkal, amelyek főként neked fontosak.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha teheted, akkor csinálj egy hosszú hétvégét. Ha nem lehetséges, akkor készülj föl, hogy magasröptű vitákra kerülhet sor, amelyekben sajnos nem tudod megvédeni a saját elképzeléseidet. Vagy egyszerűen nem tudsz hozzászólni a témához.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kedvez a mai nap mindenféle üzlettel, pénzzel kapcsolatos megbeszélésnek. Ha értékesebb dolgokat kívánsz megvenni, akkor ennek bonyolítását a mai napon kellene véghezvinni. Foglalkozz kicsit többet magaddal, ha tudsz, pihenj.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A házasságokban, régi együttélésekben kommunikációs problémák alakulhatnak ki. Még az is lehet, hogy annyira összevesztek, hogy akár hosszabb ideig nem is kommunikáltok egymással. Ezért mielőtt megszólalsz, számolj el tízig.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy kolléga helyett kell dolgoznod. De az is, hogy ugyanazt a feladatot többször kell elvégezned. Ha úgy alakul, akkor a napodat mindenféle nehézség nélkül át tudod szervezni, és úgy alakíthatod, ahogyan neked tetszik.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon művészi élményben lehet részed. De az is, hogy a szerelem édes angyalkája telepszik a válladra. Megtörténhet, hogy a hobbiddal foglalkozol az átlagosnál többet, és ettől fantasztikus hangulatban lehetsz.