Horoszkóp 2017.06.29.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon hadilábon állhatsz az érzelmeiddel, ami persze megmutatkozik az emberekhez való viszonyodon is. Próbáld meg összeszedni magad, és kedvesen viselkedni, dicsérni, ami nem kerül egyetlen forintodba sem!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A közeli kapcsolataidban adódhatnak problémáid. Igyekezz elkerülni a konfliktusokat, így biztos lehetsz benne, hogy senki sem fordul a hátad mögött ellened. Váratlan kiadás borzolhatják az idegeidet, ami ellen nem tudsz tenni.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon előfordulhat, hogy érzelmi konfliktusba keveredhetsz, ám ha felül tudsz emelkedni a negatív érzéseiden, és azt is megfigyeled, hogy milyen hatást gyakorolhatsz másokra, akkor nagy lépést tehet az önismeret, a fejlődés útján.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Nem lesz ma könnyű dolgod, mert ha tárgyilagosságról van szó, akkor nem állsz sajnos a helyzet magaslatán. Érzelmeid és hangulataid uralhatják a racionalitást. Ezért inkább információkat gyűjts, és a fontosabb döntéseket halaszd későbbi napra.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Légy résen, nehogy a jelentéktelen apróságok eltereljék a figyelmedet a sokkal fontosabb dolgokról. Ne erőltesd a tiszta logikát igénylő dolgokat, mert nem érhetsz el benne sikert. Rokonnak nagyobb szüksége van a támogatásodra, mint eddig.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ne vesztegesd az időt jópofáskodásra vagy fecsegésre, nehogy megfeledkezz az igazán fontos ügyekről. Ez nem a legalkalmasabb pillanat a döntések meghozatalára, de most megfigyelheted, miként érzel bizonyos dolgok és emberek iránt. Ennek később veheted hasznát.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon nagyon is tisztában leszel az érzéseiddel és könnyedén ki is tudod fejezni őket, miközben logikai képességeiden nem esik csorba, ami rendkívül hasznos egyensúlyt teremthet. Olyan döntést hozhatsz ma, amely a későbbi sikereidnek az alapja.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Remek alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy megoszd gyengéd érzéseidet szeretteiddel, barátaiddal, családtagjaiddal. Könnyen teremtesz kapcsolatokat és érzelmi támaszai lehetsz másoknak. Főként egy nagyon régi barátnak.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Tekintettel arra, hogy tárgyilagosság dolgában a mai napon nem állsz a helyzet magaslatán. Ezért a mai nap nem a legalkalmasabb arra, hogy fontos témában kommunikálj. Jobb lenne, ha várnál ezzel a következő hétig.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A hangulatod és az érzelmeid szinte percről percre váltakozhatnak, és ezt valahogyan ki kell tudnod fejezni. Tedd hát meg, de készülj fel arra, hogy a többiek is szóhoz akarnak jutni. Ezért a mai napon még fontosabb, hogy tudj hallgatni.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ez a nap nem alkalmas arra, hogy tiszta logikát igénylő megbeszéléseket folytass. Vagy ami még rosszabb, vitába szállj. Ugyan az érzelmeid és a józan megfontolások konfliktusba kerülhetnek egymással. Egy emlék is feltörhet lelked legmélyéről, és könny szökhet a szemedbe.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon a szeszfogyasztást, vagy az egyéb kábító dolog fogyasztásában ismerj mértéket, mert különben szégyenletes helyzetbe kerülhetsz. Az értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert figyelmetlenségedben valamit elveszíthetsz, vagy valami megrongálódhat.