Horoszkóp 2017.06.28.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A hatodik érzéked ma tökéletesen működik, ezért hallgatnod kell az ösztöneidre. Ha így teszel, akkor tökéletesen ki tudsz használni egy nem mindennapinak is bátran nevezhető helyzetet. Bírságveszélyes ez a nap, tartsd be a szabályokat!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon bármilyen jó lehetőség is adódik, nemet kellene mondani rá. Ugyanis ha pénzről van szó, akkor sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán, ami azt jelenti, hogy felesleges dolgokra adhatsz ki pénzt, vagy selejtet sózhatnak rád.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon egy hullámhosszra kerülhetsz a környezeted szinte valamennyi tagjával. Megfelelő az időpont fontosabb megbeszélések, találkozások lebonyolítására. Olyan valakivel is összehozhat a sors, akitől sokat tanulhatsz, aki a segítségedre lehet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ma több dologban érhetsz el sikereket. Érdemes lenne a mai napra időzíteni az értekezleteket, a szerződéskötéseket, ugyanis amihez most a nevedet adod, azzal a későbbiekben fantasztikus eredményeket érhetsz el. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon szinte mindenkivel jól kijöhetsz. Remek alkalom kínálkozik a barátkozásra, és arra, hogy tényleg érzelmi alapon közelíts a többiekhez. Előnyhöz juthatsz valakinek a révén. Talán olyantól, akitől ezt egyáltalán nem vártad.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon jól érezheted magad a bőrödben, remekül tudsz másokkal együttműködni, és a sikereidet annak is köszönheted, hogy jó időben vagy jó helyen. Idős vagy beteg hozzátartozónak nagy szüksége van a törődésedre, figyelmedre.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Eléggé energikusnak érezheted a mai napon magadat. Valakinek a hibájából azonban nehéz helyzetbe kerülhetsz. A történteket nem hagyhatod szó nélkül. Még akkor sem, ha az illetőtől esetleg függsz. Banki, biztosítási, hivatali ügyek intézésére jó a nap.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy egyszerre több irányba húzhat a szíved. Természetesen ez felbillentheti a belső egyensúlyodat, ami a kapcsolataidban is nehézségeket okozhat. Problémáid adódhatnak az ellenkező neműekkel. Barátnak légy a segítségére.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Vonzalmat érezhetsz egy hozzád képest egészen másféle személy iránt. A most kezdődő kapcsolatok kellemesek lehetnek, de aligha lesznek tartósak vagy stabilak. Ha pénzről van szó, a helyzet magaslatán állhatsz, vásárlást érdemes most bonyolítani.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon érzelmesebbé válhatsz, amikor szívesen maradnál egy kicsit egyedül vagy szűkebb családi körben. Hiszen igényled a családi háttér érzelmi támogatását. Ám érzelmeid intenzitás zavarólag hathat egy esetleges konfliktushelyzetben.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon érzelmileg jobban rá tudsz hangolódni másokra, mint általában. Ha most kezdesz bele új dologba, akkor ezt jól teszed, mert a sors támogatását élvezheted. Ha utazol, akkor nem várt nehézségek merülhetnek föl, ami feszültté tehet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon több olyan dolog is történhet, amelynek hatására az érzelmeid elmélyülhetnek, és a hozzátartozóid vagy a barátaid társaságát élvezheted. Egy váratlan találkozás miatt örömödben talán még a szád is fülig érhet.