Horoszkóp 2017.06.27.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon túlzottan érzelmessé válhatsz és szubjektív lehetsz ahhoz, hogy bölcs döntéseket tudj hozni, elsősorban pénzügyek terén. Ne bonyolódj semmiféle spekulációba, illetve valami most túl szép ahhoz, hogy igaz lehessen.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Rengeteg kommunikációs lehetőségre nyílhat most alkalom, ami igen érdekfeszítőnek bizonyulhat, ha kellő érzelmi kontrollt tudsz gyakorolni. A reflexeid most nem működnek a legjobban, ez lehet az oka a kisebb-nagyobb sérüléseknek.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon jól érezheted magad a régi, megszokott tárgyak körében. Azonosíthatod magad a birtokaiddal, amelyek számodra valamilyen érzelmi értéket hordozhatnak. A mai nap nem a legalkalmasabb arra, hogy selejtezz, mert olyasmit dobhatsz ki, ami később kelleni fog.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Mélyebb érzelmi életet élhetsz a mai napon, amit nem is kell véka alá rejtened és ez minden kapcsolatodra – főleg szerelmi téren –viszonzásra találhat. Közvetlen környezetedben valaki kihozhatja most belőled a lehető legjobb tulajdonságokat.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Jó lenne, ha a figyelmed nagy része az egészségre, a táplálkozásra, valamint a higiéniás kérdések felé fordulna. Még az is lehet, hogy a mai napon pszichoszomatikus betegség, és hipcohondria kialakulására van lehetőség.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ne fojtsd el, és ne is titkold el az érzéseidet. Mutasd ki őket, ne tetszelegj a mártír szerepében. Hajlamossá válhatsz a mai napon a túlzásokra, amiből semmi jó nem származhat. Érdemes a nagyobb vásárlásokat a mai napon lebonyolítani.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A társas kapcsolatok és konfliktusok a szokásosnál erőteljesebb érzelmi színezetet kaphatnak. Figyeld meg, hogy ilyenkor mit teszel, mondasz vagy érzel, és mi történik körülötted, mert így olyasmit is észrevehetsz magadon, aminek nem vagy tudatában.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy érzelmesebb hangulatba kerülsz, mint általában, ennek hatására alig ismerhetsz magadra. Több pszichikai élményben is részed lehet. Ha szülő vagy, gyermeked megmakacsolhatja magát, és nehezebben érheted el nála azt, amit szeretnél.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Az is lehet, hogy ki akarsz szakadni a normális, hétköznapi rutinból, de nem szívesen hagynád el a megszokott környezeted biztonságát. Pénzzel, egzisztenciával kapcsolatos ügyek kerülhetnek ma életed homlokterébe, és hozhatsz fontos döntést.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A megérzéseid a mai napon átlagon felül működhetnek. Ösztönösen ráérezhetsz a környezetedben élők érzelmi igényeire, és azt tudod másoknak nyújtani, amit ők szeretnének, amire igényük van. Az ösztöneidre hallgatva elkerülhetsz egy kínos helyzetet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Többen lehetnek a környezetedben olyanok, akiket akkor szeretnél leginkább látni, amikor a hátad közepét. Ezekkel az emberekkel szemben tarts legalább hét lépés távolságot, így kerülheted el, hogy roppant kellemetlen helyzetbe kerülj.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Nagyon ügyelj arra, hogy mit mondasz, mert a szavaiddal mély sebeket ejthetsz. Kolléga irigykedhet, ezért nem kellene ma senkit a bizalmadba avatni. Egy pletykát ne adj tovább!