Horoszkóp 2017.06.26.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Az optimizmus napjának is lehetne nevezni a mait. A lelki nagyvonalúság, a nemes büszkeség, és a pozitív gondolkodás lehet rád a jellemző. Ha pénzről van szó, akkor pedig a helyzet magaslatán állhatsz: bármihez nyúlhatsz, az most arannyá változik.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Nagyon fontos, hogy betartsd a szabályokat. Ellenkező esetben biztos lehetsz benne, hogy nagyon meg fogod ütni a bokádat.  Olyan valakivel hozhat a mai napon össze a sors, aki érdekes dolgokról beszél, amelyeket tovább gondolva te is hasznosíthatsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan tettre szánod el magad, amiről korábban úgy vélekedtél: lehetetlen. Most érzel hozzá elég bátorságot, ennek hatására nincs előtted lehetetlen. A pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert meglophatnak.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy ma minden szem rád szegeződik: a figyelem középpontjában állhatsz, és elérheted azt, amit csak akarsz. A környezetedben most több a hiperérzékeny ember, akik olyan dolgokon is megsértődnek, amit korábban észre sem vettek.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A másokkal való találkozásaid a mai napon tartalmasak és gazdagítóak lehetnek. Különösen a nők játszhatnak most főszerepet az életedben. Érzelmeid erősek lehetnek és jól tudsz viszonyulni ezen a szinten embertársaidhoz. Orvosi vizsgálat miatt ne izgulj.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Jól tennéd, ha keresnéd mások társaságát, kiváltképpen baráti és rokoni körben. A mai napon rendkívül együttérző és érzékeny lehetsz. A közösségben, amelynek a tagja vagy, vannak olyanok, akik úgy ihatják a szavaidat, mint sivatagi vándor a vizet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kissé szeszélyessé válhatsz a mai napon, a világos, ésszerű gondolkodás nem az erős oldalad. Hajlamossá válhatsz pillanatnyi hangulatod alapján ítélkezni, ami tévútra vihet. Az exeddel a viszonyodat nem kellene felújítanod.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A legjobb, ha a józan észt és ítélőképességet igénylő feladatokat későbbre halasztanád és a döntések meghozatalával is várnál egy kicsit. Számodra fontosabb baráti kapcsolat akkor működhet, ha engedékenyebb és együttérző vagy az illetővel.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

TErőteljes, de változó hangulataid együttérzővé vagy teljesen magadnak valóvá tehetnek. Ez utóbbinak jobb, ha elébe mész és rászorítod magadat a kapcsolatfelvételre, és a valósággal való szembesülésre. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nem a legalkalmasabb a pillanat a fontos megbeszélésekre vagy a józan gondolkodást igénylő feladatok elvégzésére, hacsak maga a helyzet meg nem kívánja tőled a fokozott érzékenységet mások érzelmei iránt. Vásárlásra viszont kiváló a nap.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Érzelmileg a szokásosnál fogékonyabbá válhatsz mások pillanatnyi lelkiállapotára, és ez vagy eredményesebbé teszi nyilvános szerepléseidet vagy a nagy érzelmi megterhelés zavarólag hat rád. Ezért érdemesebb lenne ma visszavonulni.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Az aprólékos, precíz munka ma nem fog lázba hozni, de közszereplésre, nyilvános bemutatkozókra alkalmas az időpont. Ha érzelmileg rendben vagy, most gazdagíthatod életed alakulásáról szerzett tapasztalataidat. Pénzedre jobban vigyázz.