Horoszkóp 2017.06.25.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon oda kellene figyelned a táplálkozásodra, mert össze-vissza ehetsz, illetve emésztési zavarok támadhatnak. De az is lehet, hogy valakivel olyan dolog történhet, ami miatt zaklatottabb lelkiállapotba kerülhetsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon hihetetlenül nagy energiával és önbizalommal rendelkezhetsz, de ez most túlzásokra és meggondolatlanságra sarkall. Mielőtt megszólalsz vagy mielőtt cselekednél, el kellene számolnod tízig, így nem követhetsz el baklövést.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon akadályokra lehet számítani. De az is lehet, hogy az egyik feled arra bíztathat, hogy lépj a tettek mezejére, mert elérheted, amit szeretnél. A másik feled viszont azt súgja, hogy maradjon minden a régiben. A régi barátodat hívd ma fel.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai nap kiváló arra, hogy a terveket teljes részletességgel kidolgozd. Képes vagy az egyenletes erőkifejtésre, méghozzá elég hosszú időn keresztül. A mozgást viszont ma ne vidd túlzásba, mert az izmaidat és az ízületeidet megterhelheted.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kellő türelmed lehet a mai napon olyan dolgokkal foglalkozni, amikkel csak lassan, lépésről lépésre haladhatsz, és apró részletekbe menő, elmélyült odafigyelést igényelnek. Balesetveszélyes a mai nap, légy sokkal körültekintőbb, és óvatosabb.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Az energiáidat a mai napon az ellenőrzésed alatt tudod tartani, be is tudod osztani, így aztán még olyan feladatokat is el tudsz látni, amelyeket talán már jó ideje halogathatsz. Folyadékot ne csak akkor igyál, ha szomjas vagy. Így elkerülheted még a fejfájást is.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Az lenne az ideális, ha a mai napon nem foglalkoznál a munkával. Nem lenne témád a megélhetés, vagy éppen a felettesed. Így elkerülheted, hogy olyan dologra ragadtasd magad, amely miatt később hátrányba kerülhetsz. Vendéglátásra jó az idő.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kiváló a mai nap nagyobb tervek készítésére. Vagy olyan dolog is történhet, amely hatással lehet a világlátásodra. Ezután néhány dologról másként vélekedhetsz, mint eddig. Érdemes lenne a mai napon csak pihenni, még házimunkát sem kéne végezni.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Túláradó energiáid annyira magabiztossá tehetnek, hogy értelmetlen kockázatokat vállalhatsz. Légy duplán óvatos minden tevékenységben, amely potenciálisan veszélyes lehet. Barát olyan dolgot mondhat, ami miatt megsértődhetsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor torkig lehetsz mindennel és mindenkivel. Ráadásul a felettesed magatartása miatt is kinyílhat a bicska a zsebedben. Az lenne a legjobb, ha ma inkább magadban lennél..

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Utazás során nem alakulhat minden úgy, ahogyan azt szeretnéd, vagy eltervezted. De az is lehet, hogy olyan valakivel kerülhetsz konfliktusba, akit képtelen lehetsz meggyőzni, és egy vitás kérdés miatt talán még a kapcsolatotok is megszakadhat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A szerelmi kapcsolatokon most nincs áldás. Ha belemész egy titkos viszonyba, akkor nagyon fontos, hogy ettől ne várj semmi mást. Ha egyéjszakás kalandba bonyolódsz, akkor élvezd a helyzetet, de ne tervezd vele a jövődet.