Horoszkóp 2017.06.24.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor megtörténhet, hogy a társad és a te rokonságod között nehéz helyzet alakulhat ki. Próbáld meg a villámhárító szerepét eljátszani, mert különben olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek miatt végleg szakításra kerülhet sor.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha a mai napon képes vagy tartózkodni az okoskodó vagy túlzottan rámenős fellépéstől, elérhetsz egy csomó mindent és másokat is meggyőzheted az elképzeléseidről. Barát viselkedése miatt ne szomorkodj.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Termékeny ez a mai nap, mindenféle szellemi és intellektuális feladat szempontjából. Illetve, ha nem szeretnél utódot, akkor ne feledkezz meg a védekezésről. Tölts több időt a szabadban, mert ez jó hatással lehet a kedélyállapotodra és az egészségedre.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon könnyen pörlekedő hangulatod támadhat és konfliktusba keveredhetsz olyan személyekkel, akikkel nagyon nem szeretnél. Hiszen ők azok, akik segítségedre lehetnek, hogy például könnyebb legyen az életed.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kissé veszekedős, vitatkozós hangulatban lehetsz, ez lehet az oka, hogy még az olyan személyeknél is ki tudod húzni a gyufát, akiknek egyébként a hátán akár még fát is lehetne vágni. Bírságveszélyes a mai nap, tartsd be a szabályokat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Annyira érzékeny lehetsz a mai napon, hogy akár az állatöv mimózája címet is elnyerhetnéd. Használd ki ezt a fokozott érzékenységet, hiszen a megérzéseid tökéletesen működhetnek, amelyekre, ha hallgatsz előnyös helyzetbe kerülhetsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Feszültté válhatsz a mai napon, amikor hiába próbálnak a kedvedben járni, mégsem tudod értékelni mások igyekezetét. Hajlamossá válhatsz a túlzásokra, és kevésbé vagy elfogadó. Próbáld meg a másik szemével látni a világot, és máris jobban fogod érezni magad.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Amennyiben a mai napon nem lesz központi témád a pénz, akkor nyugalom honolhat a kapcsolatodban. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel számodra fontos kérdésekben ugyanazt gondolhatjátok.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon határozott ösztönzést érezhetsz az önkifejezésre. De az is lehet, hogy képtelen vagy egy helyben megülni, mert az utazás szórakoztathat. Egy barát olyan szívességet tehet, amelyet talán a legmerészebb álmaidban sem gondoltál volna.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Remek ez a mai nap arra, hogy örömödet leld az élénk sportokban, a mozgásban, vagy azokban a szórakoztató tevékenységekben, amelyekben gondolkodni is kell. Szexuális étvágyad és teljesítőképességed is fokozódhat, ami elvarázsolja a társadat..

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha szülő vagy, akkor nehézségek adódhatnak a csemetéddel, jórészt a te, vagy az ő energiatúltengése miatt. Érdemes lenne olyan mozgásformát választani, amelyet közösen végezhettek. Olyan hír juthat a füledbe, amely miatt a sorsnak hálát adhatsz, hogy nem veled történt.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Rengeteg az energiád a mai napon, de kevesebb sajnos az önfegyelmed. Leginkább csak szórakozni vágysz, és a munkát temetnéd. A sors erre lehetőséget is kínálhat, használd ki a napot, és pihenj. Ha dolgoznod kell, úgy tedd, hogy a munkához más is hozzáférjen.