Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy glória fog ragyog a fejed fölött a munkahelyeden. Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, vagy a körülményekkel, akkor a mai napon kellene ennek hangot adnod. Ma könnyedén elvégezheted a legnehezebb munkát is.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Belső felfokozottság lehet a mai napon rád a jellemző, amikor hallatlanul nagy energiát tudsz a munkába fektetni. Illetve mindabba, amit szeretnél elvégezni. Kedvez az idő mindenféle külfölddel kapcsolatos ügynek, ami elégedetté tehet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan elementáris erővel veted bele magadat különböző dolgokba, hogy a környezetedben élők csak ámulnak és bámulnak majd. Közöttük lesznek olyanok, akik irigykednek. Ami nem baj, inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Szerelmi érzéseid és szexuális étvágyad a mai napon megnőhet, megerősödhet és ezt könnyedén ki is tudod fejezni. Egy kapcsolatodnak új mélységei tárulkozhatnak fel előtted. Bármilyen ma kezdődő kapcsolat tűzvészként terjedhet szét benned.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Az életnek több területén érzelmeid hőfoka megnőhet, ami nem feltétlenül rossz. Inkább azt jelenti, hogy olyan erővel és energiával rendelkezel, hogy a legnehezebbnek tartott dolgokat is meg tudod valósítani, sikert sikerre halmozhatsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Az a fontos a mai napon, hogy ne zárkózz el attól, hogy őszintén a mélyére tekints a dolgoknak. Ne állj ellent, ha úgy érzed, hogy változtatásra lenne szükség. Engedj átalakulni és növekedni például egy kapcsolatot, hogy még erősebbé váljon.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy képtelen leszel ellenállni a sors általi kísértésnek. Belemehetsz egy olyan dologba, amivel kockáztathatod a meglévő kapcsolatodat. De az is lehet, hogy érzelmi manipulációval és irracionális viselkedéssel teheted próbára a kapcsolatodat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon a környezetedben többen vannak, akik nehezen kezelhetők, akik nem fogadják el mindazt, amit mondasz. Miközben a napnál is világosabb, hogy neked van igazad, te látod jól a helyzetet. Ne bosszankodj, ennek a helyzetnek is vége lesz egyszer.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Amennyiben az energiáidat helyes mederbe tudod terelni, akkor azok például a meglévő kapcsolatokban páratlan élményhez juttathatnak. Nagyon fontos, hogy a mai napon fogd vissza magad, ha vásárlásról van szó, mert tovább nyújtózhatsz, mint ameddig a takaród ér.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Amennyiben hosszú hétvégét engedélyeztél magadnak, akkor pompásan érezheted magad. De ha dolgoznod kell, akkor megtörténhet, hogy a feletteseddel konfliktusba kerülhetsz. De az is, hogy valaki túlzásokba eshet: szállítsd őt le a földre..

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon a konfliktus szinte elkerülhetetlenné válhat, főleg akkor, ha nem tudod levetkőzni mások feletti uralkodásvágyadat. Amennyiben tiszteletben tartod mások érzéseit, akkor sokkal egyszerűbben, simábban mennének a dolgaid.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha dühös leszel valakire, akkor azt most rendezd el, de a lényeg, hogy a valós okokkal foglalkozz, különben nem juthatsz előrébb. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Fontos, hogy a munkahelyeden alkalmazkodj.

 

Ez is érdekelhet