Horoszkóp 2017.06.22.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon harmonikus összhang lehet az aktív tevékenység és azon készséged között, hogy egyszerűen csak hagyod történni a dolgokat. Megtalálhatod az akarat és a vágy közötti összhangot, amely optimistává, derűssé, lelkileg stabillá tehet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kiváló a mai nap arra, hogy új dologba fogj. Ugyanis a helyzet magaslatán állhatsz, ha új dologról van szó. Tulajdonképpen semmit sem veszíthetsz, főleg, ha nem mulasztod el meghallgatni, amit mások közölni akarhatnak veled a mai napon.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Fantasztikus lehet ez a mai nap, különösen arra, hogy terveket készíts a jövőddel kapcsolatban. Ma szinte megállás nélkül kommunikálhatsz a legkülönbözőbb írásbeli és szóbeli formákban. Egy váratlan találkozás miatt feldobott lelkiállapotba kerülhetsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Amennyiben képes vagy a mai napon ellenőrzésed alatt tartani a közlésvágyadat, akkor nem hangozhat el olyan mondat, amely miatt saját magad alatt vághatod a fát. Ezért jobban járnál, ha a mai napon inkább csak nyitott fülekkel hallgatnál.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Elméd a mai napon pengeéles lehet, jól tudsz koncentrálni a részletekre is. Azonban hajlamossá válhatsz csak magadra figyelni, mert úgy érezheted, ha nem így teszel, akkor lemaradhatsz valami fontos dologról. Ám így a környezeted önzőnek tarthat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon semmiképpen sem akarsz egy helyben ücsörögni. Az is lehet, hogy fogod magad és elmész valahová. A mai napon ugyanis lényeges, hogy mozgásban légy, helyet változtass. Minél több tapasztalatot szerezz, amire most nyitott vagy.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Mindenfajta kommunikációra kedvező ez a nap, beleértve az adásvételt, a tárgyalásokat és üzleti tranzakciókat. Ugyanis most jól és pontosan ki tudod fejezni magad. Ha elő kell adnod a nézeteidet, vagy meg kell győznöd valakit, ez könnyen megy.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ma minden tekintetben jól megy a tanulás, mert nyitott, éber és fogékony vagy. Ha megbeszélésen kell részt venned, ne aggódj, mert minden úgy megy, mint a karikacsapás. Jót tenne párkapcsolatodnak, ha jobban figyelnél a társadra.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ez a mai nap jó arra, hogy leülj magaddal szemben és szemügyre vedd a reményeidet, a vágyaidat, céljaidat és azt, hogy meddig jutottál erőfeszítéseiddel a megvalósításuk érdekében. Felbukkanhat az exed, amitől ideges lehetsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kiváló alkalom az üzleti utazásra, de leginkább egy olyan kiruccanás tenne jót neked, amely szellemileg ösztönzőleg hat rád. A munkahelyeden jól érezheted magad, amiben nagy szerepe van annak is, hogy valakivel tökéletes lehet az összhang.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha kommunikációról van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. Olyan jó a meggyőző képességed, hogy talán még homokot is el tudnál adni a sivatagban. Ha most bonyolítasz vásárlást, akkor szigorúan csak azt vedd meg, amire szükséged van.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon nagyon jól fogsz kommunikálni, képes leszel teljesen világosan kifejezni magad és az is érdekel, hogy mások mit mondanak. Önvizsgálatot is tarthatnál önmagad és a céljaidnak a jobb megértése érdekében.

 

Ez is érdekelhet