Horoszkóp 2017.06.21.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Nagyon fontos, hogy elszámolj hétig, mielőtt megszólalsz, mert így nem árulhatsz el olyan dolgot, aminek a sikere a titokban tartásán múlhat. Felbukkanhat az exed, aminek talán azért nem tudsz örülni, mert még mindig felkavarhatja a lelked.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha pénzről van szó, akkor a mai napon a helyzet magaslatán állhatsz: olyan dologba is belemehetsz, amelyről a környezetednek az lehet a véleménye: túlságosan kockázatos. Ma többet kellene mozognod, ami jó hatással testedre, lelkedre.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Olyan váratlan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amelynek hatására úgy érezheted: tiéd a világ! A mai napon nincs előtted lehetetlen, ráadásul roppant kreatív lehetsz, aminek hatására egymás után pattanhatnak ki fejecskédből a jobbnál jobb öltetek.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Előfordulhat, hogy a felettesedet valaki a háttérben állva igyekszik manipulálni. Amikor erre rájössz, akkor ennek ne adj hangot, hanem te is folyamodjon ugyanilyen tevékenységhez, mert csak így érheted el mindazt, amit szeretnél.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Előfordulhat, hogy egy barátra olyan hatást gyakorolhat, hogy az illető azt teszi, amit te szeretnél. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel pillanatok alatt közös nevezőn lehettek. Talán még az is felmerül: korábbi életben is találkoztatok.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A siker napjának is nevezhető ez a mai, hiszen a számodra fontos, talán régóta dédelgetett álom válhat valóra. Megtörténhet az is, hogy valaki a támogatásáról biztosíthat, és ettől úgy érezheted, mintha mázsás súlytól szabadulnál meg.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kedvez az idő mindenféle külfölddel kapcsolatos tevékenységnek. De az is lehet, hogy olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amely miatt elégedettséget érezhetsz. Valakire nagy hatással lehetsz, pontosan úgy fog cselekedni, ahogyan te szeretnéd.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Valakinek a pechje a te szerencséd, amit lehetőleg ne ossz meg senkivel, mert így elkerülheted, hogy csalódnod kelljen egy olyan személyben, akiben eddig megbíztál. Ha egészségi problémád alakulna ki, akkor ne gyógyítgasd magad, menj orvoshoz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A párkapcsolatokban téma lehet a közös jövő, de az is megtörténhet, hogy külfölddel kapcsolatos ügyek kerülhetnek a fókuszba. Ha most utazol, akkor a lehető legjobbkor teszed. Előfordulhat, hogy egy fantasztikus pletyka juthat a tudomásodra.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Előfordulhat, hogy a munkahelyeden van olyan személy, aki a háttérben állva igyekszik aknásítani a terepet. Ha a tudomásodra jut a dolog, akkor ezt ne hagyd szó nélkül. Különösen akkor ne, amikor ez a személy téged is a szájára vehet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A szerelmi kapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át. Akivel most hoz össze a sors, azzal a személlyel össze is kötheted majd az életed. Munkahelyeden valakinek a stílusa kinyithatja a bicskát a zsebedben. Ma összefuthatsz egy régi ismerőssel.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan pénzkereseti lehetőséged lesz, amivel akár tartalékot is képezhetsz. De lehet, hogy olyan hír juthat a füledbe, amely miatt örömöt érezhetsz. Ingatlannal kapcsolatos ügyeken most áldás van, tegyél bármit ebben a témában.