Horoszkóp 2017.06.20.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Minden okod meglehet az örömre, hiszen több dolog alakulhat a kedved szerint. Izgalmas találkozásban is részed lehet, illetve olyan téma is szóba kerülhet, ami nagyon érdekes, és ami nagyon érdekel. Valakinek szüksége van a véleményedre.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Figyelmednek a mai napon a pénz állhat a fókuszában, amely most úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz. De az is megtörténhet, hogy olyan ajánlattal találhatnak meg, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Olyan valakivel köthetsz ismeretséget, aki a későbbiekben fontos kapcsolati tőkéd lehet. Megtörténhet, hogy a mai napon át kell szervezned a programodat, mert váratlan dolog jöhet közbe. Ma nagyon jó a humorod, ami átsegíthet a nehéz helyzeten.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Előfordulhat, hogy a mai napon, a munkahelyeden glória ragyoghat a fejed fölött. Felettesed olyan dologgal állhat elő, amely jó hatással van az önbizalmadra. Megfordulhat a fejecskédben az állásváltoztatás gondolata: várj még vele.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha tagja vagy egy közösségnek, akkor remekül érezheted magad közöttük, mert olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek miatt úgy érezhetnéd, mint akit hájjal kenegetnek. Ha párkapcsolatban élsz, társad odaadó viselkedése boldoggá tehet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A munkában, megélhetésben, az egzisztenciában még a legmerészebb álmaid is valóra válhatnak. Ha a párkapcsolatodban nem fenékig tejföl minden, akkor a társad olyan vallomásra ragadtathatja magát, ami miatt elbizonytalanodhatsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A házasságokban, régi együttélésekben olyan események történhetnek, amelyek a közös jövőtökkel kapcsolatosak. Ha se vele, se nélküle kapcsolatban vagy, akkor most hajlamos lehetsz arra hajlani, hogy minden maradjon a régiben.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ma több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. Úgy érezheted, mintha Isten a tenyerén hordozna. Barátnak teljesítsd a kérését, mert most nemsokára olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor nagy szükséged lesz rá.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban nagy lehet most közöttetek az összhang. De az is lehet, hogy Ámor nyila éppen most fúródhat a szíved közepébe. Ha pénzről van szó, figyelmesebbnek kellene lenned, mert valahol madárnak nézhetnek.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy barátnak van olyan lehetősége, amelyet szívesen átadhat neked, és ez roppant módon elégedetté tehet. A szívességet azonban ne felejtsd el viszonozni, vagy legalább megköszönni. Vásárlást most érdemes bonyolítani.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra. De az is lehet, hogy gyermeked miatt érezhetsz büszkeséget, vagy vele tudsz olyan dolgokról beszélni, amelyekkel a segítségére lehetsz. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még olyan helyről is jöhet pénz, ahonnan ezt nem várod. De az is lehet, hogy olyan lehetőséget sodorhat most az utadba a sors, amely az anyagi helyzetedre remek hatást gyakorolhat. A mai napon többet tehetsz a jövőd alakulása érdekében.