Horoszkóp 2017.06.19.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kedvez a mai nap a pénzügyek bonyolítására, még az is lehet, hogy olyan helyről jöhet a pénz, ahonnan nem vártad. Kiváló a mai nap arra is, hogy képezz egy kis tartalékot, amiről senki sem. Régi párkapcsolatokban nincs tabu téma, minden megbeszélhető.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Varázslatos lehet ez a mai nap, amikor még transzcendens élményben is részed lehet. Baráti kapcsolatokban több dolog alakulhat úgy, hogy hálát érezhetsz a sorsnak azért, hogy ilyen ismeretséged van. A pénz most inkább jön, mint megy.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A munkában, megélhetésben minden úgy alakulhat, ahogyan azt szeretnéd. Sőt, még az is előfordulhat, hogy a sors megajándékoz azzal, hogy egy régi álmodat most valóra tudd váltani. Érdemes most a feletteseddel olyan dologról beszélni, ami neked fontos.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Kedvez a mai nap minden külfölddel kapcsolatos ügy bonyolításának. De az is lehet, hogy a saját boldogulásod, a saját jövőd szempontjából fontos dolgot tehetsz. Olyan valakivel is összehozhat a sors, aki a későbbiekben a támogatód lesz, tolja a szekered.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A munkában, megélhetésben, az egzisztenciádban történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt elégedettséget érezhetsz. De az is lehet, hogy ma te leszel az, aki jókor van jó helyen, és ennek a hatását élvezheted. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A házasságokban, régi együttélésekben minden a legnagyobb rendben lehet. Ennek elsődleges oka talán az, hogy most sokkal nyitott vagy, és olyan dolgokat is el tudsz fogadni, amelyet esetleg korábban elutasíthattál. Valaki dicsérő szavai jól eshetnek.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A munkahelyeden most nagyon jól érezheted magad. Ennek nem csak az az oka, hogy amit el kell végezned, ahhoz nagy kedvet érzel. Hanem a kollégák, akik között vannak olyanok, akik most sztárolhatnak téged. Valaki önként siethet a segítségedre.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A párkapcsolatokban a mai napon sok minden alakulhat úgy, ami miatt boldognak és elégedettnek érezheted magad. Ha szülő vagy, csemetéd olyan dologgal állhat elő, amely miatt talán a csodálkozástól még az állad is leeshet. Pénzedre jobban vigyázz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kollégával nagyon jól kijöhetsz, de az is lehet, hogy olyan valaki tűnhet most fel a színen, akivel talán korábban szorosabb kapcsolatot ápoltál. Rokon iránt olyan szeretetet érezhetsz, amelyet talán eddig még sohasem. Lakásodat most csinosítsd.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy olyan romantikus hangulatba kerülsz, amelyre talán nem is emlékszel, hogy valaha átélted volna. Akivel most találkozol, elvarázsolhat, és örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy a mai napon ingatlannal foglalkozhatsz. De meglehet, hogy rokon miatt érezheted úgy, a lelked csordultig van szeretettel. A munkahelyeden kollégával nagyon jól kijöhetsz. Hivatalos ügyek intézése is könnyedén megy.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Felkerülhet a mai napon a szemedre a romantika rózsaszínű szemüvege. De az is lehet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, akivel kölcsönösen elbűvölhetitek egymást. Olyan valaki iránt is gyengéden érezhetsz, aki ezt nem viszonozza, vagy nem tud róla.