Horoszkóp 2017.06.17.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Amennyiben ma dolgoznod kell, akkor össze kell szedni magad, mert kevés kedvet érezhetsz a feladatok teljesítéséhez. Viszont, amit a mai napon megteszel, annak a későbbiekben élvezheted a sikerét.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Nem kedvez a mai nap a pénzügyeknek. Előfordulhat, hogy sokkal többet kell kiadnod, mint amire számítottál. De az is lehet, hogy valaki olyan lehetőséggel találhat meg, amire nagyon ráfázhatsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon a precizitás és a koncentráció nem tartoznak az erős oldaladhoz. A megérzéseid sem működnek, ezért ne hagyatkozz rájuk. Ha utazol, nagyon jól érezheted magad. Érdemes ma vásárlást bonyolítani.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Kedvez a mai nap a vizes tevékenységeknek. Hajlamossá válhatsz a fennhéjázó viselkedésre, amivel olyan valakinél húzhatod ki a gyufát, akinél nagyon nem kellene. Ha szülő vagy, csemetéddel légy türelmesebb.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha képes vagy mások véleményét meghallgatni a mai napon, akkor nem lesz okod panaszra. Ha meg tudod őrizni a humorérzékedet, akkor olyan valakivel is jól kijöhetsz, akivel korábban nem találtátok a közös hangot.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Furcsa nap lesz ez a mai. Amikor hirtelen eltűnhet valami, aztán ugyanolyan hirtelen elő is kerülhet. Jól tennéd, ha ma olyan dolgokkal foglalkoznál, amelyek a láthatatlan világgal vannak kapcsolatban.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Amennyiben a mai napot a részletekkel való foglalkozásnak szenteled, akkor azt nagyon jól teszed. Hiszen ennek hatására olyan dolgok juthatnak az eszedbe, amelyeknek a későbbiekben nagy hasznát veheted.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon nehezedre eshet a kommunikáció, attól félhetsz, hogy kiadod magad, ha elmondasz valamit. Ahhoz, hogy kikerülj a negatív hozzáállás spiráljából, tudatosnak kell lenned, méghozzá a pozitív gondolkodás témájában.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon megtapasztalhatod a szavak erejét. Talán meg is döbbensz azon, hogy amit kimondasz, az, ha nem is azonnal, de nagyon gyorsan megvalósul. Ha szülő vagy, gyermekeddel foglalkozz többet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Hajlamossá válhatsz a mai napon a szőrszálhasogatásra. Egyelőre tedd félre az átfogó, hosszú távú tervezést és összpontosíts a jelenre. Hamar meg fogod találni a „legyet a levesben”, és ez most jó alkalom, hogy kimássz a bajokból.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Pozitív hozzáállás, optimizmus, messzire tekintő szemlélet – ez lehet a mai napon rád a jellemző. Ezért ajánlott nagyobb terveket készíteni, mert amit most elhatározol, azzal a későbbiekben óriási sikert arathatsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Fantasztikus pillanatokat élhetsz át akkor, ha ma kapcsolatba kerülsz a műszetekkel. De az is lehet, hogy olyan valakivel töltheted az idődet, aki miatt romantikus érzések keríthetnek hatalmukba. Kivá a mai nap shoppingolásra.