Horoszkóp 2017.06.16.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan lehetőséget sodorhat az utadba az élet, amely miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány lépéssel. De az is lehet, hogy te szerzel valakinek örömet, és ez is boldoggá tehet téged. Nagyobb vásárlást ma bonyolíts.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Előfordulhat, hogy olyan lehetőséggel „kínál” meg a gondviselés, amely miatt irigyeidnek a száma annyi lehet, mint égen a csillag. De az is előfordulhat, hogy valakinek a pechje a te óriási szerencsédet jelenti.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Balesetveszélyes ez a mai nap. Hallgass a megérzéseidre, amelyek azt sugallhatják, hogy az életednek egy területén – amelyben sok a problémád – változtatnod kellene. Ha nem lépsz, akkor a sors teremt új helyzetet, aminek nem fogsz örülni.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Az is lehet, hogy olyan helyzet teremtődik, amelyre egyáltalán nem számítottál. De az is előfordulhat, hogy váratlanul adódik egy olyan helyzet, amelyhez hirtelen nem is tudod, hogy kellene alkalmazkodni. Ha kell, kérj segítséget.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Szellemileg csúcsformában lehetsz a mai napon. Érdeklődő, képzelet gazdag, éber lehetsz, amikor az agyad úgy szívja magába a különböző információkat, mint száraz szivacs a vizet. Orvosi vizsgálat miatt ne aggódj.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai nap felettébb izgalmas lehet, amint a mindennapos események vagy kapcsolatok új oldalukról mutatkoznak be. Nem lesz sok hangulatod önfegyelmet gyakorolni, de némi higgadtságra a siker érdekében szükség lehet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Úgy érezheted, hogy a körülmények összjátéka miatt képtelen vagy a higgadt magatartásra. Pedig ebben az őrültnek bátran nevezhető helyzetben, ami létrejön, éppen erre lenne szükséged. Erőltesd meg magad.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha egészségi problémád van, akkor a mai napon próbálj meg lazítani, mert egy kis pihenéssel akár elejét veheted a nagyobb problémák kialakulásának. A munkahelyeden elképesztő helyzethez alkalmazkodj.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon pozitív gondolkodásra van szükség. Illetve alkalmazhatod a vonzás törvényét, mert amit képszerűen látsz magad előtt, azt bevonzhatod az életedbe, az egyik pillanatról a másikra megvalósulhat.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a mai napon lázongó hangulatba kerülhetsz, ami értelemszerűen problémák kialakulásához vezethet. Hajlamossá válhatsz egy régi dologba újra belemenni, amiből később gondjaid adódhatnak.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Előfordulhat, hogy elszigeteltnek érezheted magad, elvágva a külvilágtól, mint aki képtelen vagy nem hajlandó erőfeszítéseket tenni. Kezdeményezz beszélgetést egy jó ismerőssel, akitől fantasztikus tanácsokat kaphatsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Élénk és izgatott lehetsz a mai napon. Ha nem azzal töltöd az idődet, amivel szeretnéd, akkor a kedélyállapotod nyomottabbá válhat. A munkahelyeden fogd vissza magad, mert kihúzhatod a gyufát.