Horoszkóp 2017.06.15.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Előfordulhat, hogy az energiaszinted a mai napon a padlóra kerül. A munkában, megélhetésben alakulhat ki nehéz helyzet. Megtörténhet, hogy nem rajzolódik ki előtted a jövő. Beszélj a félelmeidről valakivel.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is előfordulhat, hogy szorongóvá válsz a mai napon. Különösen, ha pénzről, megélhetésről van szó. De az is előfordulhat, hogy olyan hír juthat a fülecskédbe, amely miatt borús gondolataid támadhatnak.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha a párkapcsolatod eddig sem volt fenékig tejföl, akkor a mai napon még inkább úgy érezheted, hogy egyedül vagy. Nincs értelme számodra fontos dolgokkal előhozakodni, mert inkább csak megbánod, hogy a témát szóba hoztad.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan feladatot kell elvégezned, amelyet túlságosan nehéznek érezhetsz. De az is lehet, hogy kolléga viselkedése miatt nyílhat ki a bicska a zsebedben. Próbálj meg higgadt maradni.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy úgy érezd: agyon nyom a munka, a kötelesség, és ez miatt nem teheted azt, amit szeretnél, amihez igazán kedvet éreznél. Szedd össze magad, mert vannak, akik a háttérben állva az állásodra pályáznak.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Előfordulhat, hogy türelmetlenné válhatsz mindenfajta korlátozással szemben, ennek pedig az lehet az eredménye, hogy nem lesznek zökkenőmentesek a kapcsolataid. Ezzel pedig nehézzé teheted a saját életed!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha nem felejted el, hogy mindenki maga teremti meg a saját valóságát, akkor a problémák elkerülhetnek. A munkahelyeden egyre nagyobbak lehetnek a követelmények. Ha változtatni akarsz, várj még.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Légy a mai napon türelmesebb, újra ellenőrizd le a veled szemben támasztott követelményeket. Ha úgy érezd, hogy nem a helyes, nem a saját utadat járod, akkor erről beszélj egy baráttal, aki jó tanácsot adhat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon dilemmába kerülhetsz. Felmerülhet benned a kérdés, vajon mennyit kell magadból adni? Főleg, ha úgy érzed, hogy nem kapod vissza mindazt, amit te nyújtasz. Tarts önvizsgálatot és megjön a válasz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon alapos munkát végezhetsz, szervezetten és tervszerűen láthatod el a feladataidat, oda tudsz figyelni a részletekre is. Ennek köszönhető, hogy a későbbiekben sem lesznek majd problémáid.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon nagyszerű alkalom kínálkozik arra, hogy szemügyre vedd az életedet. Ebbe beletartozik a családod, a terveid, a kenyérkereső foglalkozásod, a környezeted. Nagy felismerésekre tehetsz szert.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon legszívesebben meglógnál a munkahelyedről. Ha ez nem lehetséges, akkor próbálj meg úgy viselkedni, hogy nem szakadsz meg, de ez nem is szúr szemet a kollégáknak vagy a felettesednek.