Horoszkóp 2017.06.14.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Talán még az sem igaz, amit kérdeznek. Légy óvatosabb, mert becsaphatnak, és ennek anyagi következményei lehetnek. Légy figyelmesebb, mert valakivel olyasmit oszthatsz meg, amivel önmagadat hozod nehéz helyzetbe.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon mindennél fontosabb, hogy a pénzedre vigyázz. Ne menj bele olyan dologba, amelyről te is úgy vélekedhetsz, hogy túl szép ahhoz, hogy igaz lehessen. A véleményedet is tartsd meg ma magadnak.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan szituációba kerülsz, amikor kegyes hazugsághoz kell folyamodnod. De az is lehet, hogy megint átláthatatlan helyzet jöhet létre. Ezért a mai napon ne hozz fontosabb döntéseket.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Nem kedvez a mai nap a külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor ne a szerencsében bízz, hanem tanulj. Hiszen ez most könnyebben mehet, mint általában. Értéktárgyaidra ügyelj.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan dolog juthat a tudomásodra, amelyet titokban kellene tartani. De az is megtörténhet, hogy kénytelen leszel egy kellemetlen beszélgetést lefolytatni. Bármennyire nincs hozzá kedved, akkor is meg kell tenned.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A párkapcsolatokat a titkok, az elhallgatások tehetik bonyolultabbá. Az is lehet, hogy a társad igyekszik valamit eltitkolni előled, mert nem akarja, hogy cirkusz legyen otthon. Ne nyomozgass utána!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A munkához úgy kellene hozzáállni, hogy más is hozzáférjen. Nem kell neked megszakadni. Kollégával ne légy őszinte, hiszen ő sem az veled. Utazási élményeidet nem kell megosztani mindenkivel.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Amennyiben szülő vagy, akkor a gyermeked állhat elő egy olyan dologgal, amitől talán még a nem létező szőrszálaid is az égnek állhatnak. De az is lehet, hogy a közvetlen környezetedben valaki megpróbál manipulálni.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban ne próbáljátok meg a szőnyeg alá söpörni a problémákat, mert ez később kezelhetetlenné válhat. Csalódottnak érezheted magad egy közeli ismerős viselkedése miatt.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kommunikációs problémák jöhetnek létre, de az is lehet, hogy a környezetedben valaki figyelmetlen, és ez okozhat gondokat. A munkahelyeden is feszült helyzet jöhet létre. Sőt, valaki nagyot hazudhat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek. Ha szülő vagy, akkor a csemetédet az ő számára fontos dologról kell felvilágosítanod. Fontos, hogy világosan fogalmazz, mert a félreértés zűrzavart okozhat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Légy nagyon óvatos mindenféle kapcsolatodban. Fennáll ugyanis a megtévesztés lehetősége, amelynek még anyagi következményei is lehetnek. Foglalkozz spirituális dolgokkal.