Horoszkóp 2017.06.13.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon olyan eszmecserét folytathatsz, amely jó hatással lesz rád. Olyan dolgok hangozhatnak most el, amelyek hatására másként láthatod a világot. Ha munkáról van szó, minden flottul mehet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Pénzügyeid a mai napon pompásan alakulhatnak. Sőt, az is lehet, hogy valaki olyan dologgal kedveskedhet, amely miatt örömödben úgy érezheted, mintha szárnyaid nőnének. A munkában is sikereket érhetsz el.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra. Ami azt jelenti, hogy az érzelmi életedben bekövetkező változások miatt határtalanul boldognak érezheted magad. A munkádra nagy figyelmet kellene fordítani, mert hibázhat.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy valaki rád bízza a titkait. Vagy olyan információval láthat el, amelyet nem szabadna kikotyogni, továbbadni, mert roppant kellemetlen helyzetbe hozhatod az illetőt és magadat is.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Könnyedén el tudod a mai napon érni mindazt, amit szeretnél. Nem csak azért, mert most nagyon jó a rábeszélő képességed. Hanem azért is, mert a környezeted nyitottabb veled kapcsolatban.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy a családi életedben bekövetkező változások miatt vagy izgatottabb. Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz, amit azt jelenti, hogy könyvelésed bevétel oldala lendül nagyobb mozgásba.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Az egészségedre, a testi épségedre kellene a mai napon nagyobb figyelmet fordítani, mert az életnek ezen a területén alakulhat ki nehezebb helyzet. Viszont a probléma kialakulása kis odafigyeléssel elkerülhető.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Bankkal, biztosítóval kapcsolatos ügyek bonyolítására kiváló ez a nap. De arra is lehetőség kínálkozik, hogy olyan dolgot tegyél, amivel jó hatást gyakorolhatsz az egészségi állapotodra is.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is előfordulhat, hogy olyan valaki tolja kérés nélkül a szekeredet, akiről ezt nem feltételezted. Feltétlenül mondj ezért köszönetet, mert az illetőnek a támogatására a következő időben is szükséged lehet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A környezetedben a mai napon többen úgy vélekedhetnek, hogy neked csak megszületni volt nehéz. A sors olyan helyzetbe hozhat, hogy te magad is egyik ámulatból a másikba eshetsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akitől nagyon sokat tanulhatsz. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne ma szükség.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkahelyeden furcsa helyzet alakulhat ki, amelyhez nagyon jó lenne, ha nem fűznél megjegyzést. Inkább járj csak nyitott szemmel és füllel. Így kerülheted el később a kínos szituációt. Nagyobb vásárlás bonyolítására jó a nap.