Horoszkóp 2017.06.12.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha kommunikációról van szó, akkor a mai napon a helyzet magaslatán állhatsz. Ami azt jelenti, hogy nincs olyan téma, amelyhez ne tudnál érdemben hozzászólni. Illetve bárkire, bármit rábeszélhetsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon anyagilag képviselheted jól a saját érdekeidet. Vagyis, ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, akkor most lendülj akcióba, mert siker koronázza minden ez irányú terveidet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel tökéletesnek érezheted az életed. Vagy akinek a hatására az életed olyan irányt vehet, amilyenre talán már hosszabb ideje vágyakozol.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Kedvez az idő mindenféle ingatlannal kapcsolatos ügy intézésének. Illetve még az olyan rokonnal is jól kijöhetsz, akivel talán nem volt a kapcsolatotok kiegyensúlyozottnak nevezhető. Pénzedre jobban ügyelj.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan találkozásban lehet részed, amely miatt izgatott állapotba kerülhetsz. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek a hatására másként láthatod a világot, és benne a saját életedet, jövődet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden glória ragyoghat a fejed fölött. Talán kiderülhet, hogy nélkülözhetetlen vagy. Kiváló ez a nap pénzzel kapcsolatos ügyek intézésének is, mert ebben a témában elérheted azt, amire vágysz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kedvez a mai nap külföldi utazásnak. Illetve felelevenítheted a külfölddel kapcsolatos élményeidet. Mivel most sokkal toleránsabb vagy, mint korábban bármikor, ezért rendezheted még a lehetetlen kapcsolatodat is.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Soha van még volt aktuálisabb a mondás, mint most: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Ha egészségi gondod van, akkor itt az ideje, hogy orvoshoz fordulj, és felejtsd el az alternatív megoldásokat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A házasságokban, régi együttélésekben elsősorban a te nyitottságodnak köszönhetően több minden alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. A baráti kapcsolatok is most fontos szerepet játszhatnak az életedben, ápold őket.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha megélhetésről, egzisztenciáról van szó, akkor minden okod meg lehet az örömre, mert az életnek ezen a területén olyan események történhetnek, amelyek boldoggá tehetnek. Ha változtatni szeretnél, most lépj.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kedvez az idő külföldi utazásnak, illetve minden külfölddel kapcsolatos ügyletnek. Olyan változások is elindulhatnak, amelyek hatással lehetnek a megélhetésedre, a későbbi eredményességnek ez lehet az alapja.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan kiadásba verheted magad, amely a későbbiekben hozza meg azt az eredményt, amelyet vársz. Rokoni kapcsolatokban fontos eseményre kerülhet sor, amely miatt minden okod meg lehet az örömre.