Horoszkóp 2017.06.11.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A sors rendkívül jó lehetőséget sodorhat az utadba, amelyre mondj igent, és tartsd titokban, még a legjobb barátod előtt is, különben az irigység szétzilálhatja ezt a fontos viszonyodat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Híres nyugalmadnak most se híre, se hamva, hiszen a munkahelyeden olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt bizonytalanság gyötörhet. Ám, ha szerelemről van szó, boldog lehetsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Senkitől – különösen ne a rokonaidtól – se kérj tanácsot párkapcsolat terén. Mert olyat kaphatsz, ami nem szolgálja az érdekeidet. Társad próbál a kedvedben járni, vedd észre.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Kitartásodnak, erős érzelmeidnek hála, még a kaotikus időkben sem tudtok elszakadni egymástól választottaddal. Mivel tudod, hogy a jó dolgokat ki kell várni, ezért türelmes lehetsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Légy egy kicsit önzőbb, mert így juthatsz ötről a hatra. A munkahelyeden nem marad semmi a régiben, de mivel jól tudsz alkalmazkodni az érvényesülésben nem lesz probléma.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A párkapcsolatokban nagyobb türelemre van most szükség. Az anyagi jellegű problémáid váratlanul megoldódhatnak, így ismét nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lehetsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Amennyiben szülő vagy, a párkapcsolatodban a gyereknevelés vagy az anyagiak miatt alakulhatnak ki viták. Következetesnek kell lenned, mert csak így érheted el azt, amit szeretnél.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A felettesednek a segítségére tudsz lenni, így nem lesz gondod az előrejutással, vagy éppen a meglévő helyed bebetonozásával. A párkapcsolatokban társadtól most ne várj megértést.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Teher alatt nő a pálma! – lehet ez a mai napon a jelmondat a munkahelyeden. Olyan elvárásoknak kell megfelelned, hogy ez miatt talán éjszaka nehezebben jön álom a szemedre.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Az időjárási frontokra a mai napon érzékenyebben reagálhatsz, talán ez miatt alakulhat ki kínzó fejfájás. Ha egy mód van rá, kerüld a politikai témákat, mert ez teljesen kiboríthat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Hamar kiderülhet, hogy olyan valaki tolja a szekeredet, akire nem számítottál, és ez jó érzéssel, elégedettséggel tölthet el. A szerelmi életedre a titkolózás és a kuszaság lehet a jellemző.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Nagy változások történhetnek az életedben, amelyek miatt másként láthatod a világot. Barát vagy közeli ismerős boldogságának, ha te is örülni tudsz, ez a kapcsolatod gyümölcsözőbb lesz.