Horoszkóp 2017.06.10.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kissé feszült lehetsz, mert nem értesz szót olyan emberekkel, akikkel nagyon szeretnél. Előfordulhat, hogy anyagilag olyan időszak köszönt be, amikor segítségre lesz szükséged.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha a szinglik kenyerét majszolod, akkor új jövő képe tárulhat fel előtted, még az is lehet, hogy távol az otthonodtól találod meg a számításaidat. Találkozhatsz valakivel, akivel a karma szálai köthetnek össze.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan találkozásra kerülhet sor, amikor elgondolkodhatsz azon, vajon a lélektársaddal hozott össze a sors? Közben, ha párkapcsolatban lesz, a társad megneszelheti, hogy lassan, de biztosan távolodsz tőle.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ezen a napon még a levegővétel is hizlalhat, ezért nagyon oda kell figyelned a táplálkozásra, mert pillanatok alatt felszaladhat rád egy-két kiló. A párkapcsolatban kedvedre való változás történhet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Amennyiben dolgoznod kell, akkor éghet a kezed alatt a munka, kollégákkal is nagyon jól kijöhetsz. Aki korábban nem állt szóba veled, az most ennek ellentmondásosan viselkedhet, amin meglepődhetsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ragyogó az idő külföldi utazásra, ha vendégeket vársz, akkor tegyél ki magadért. Ne takarékoskodj az ételeken. Vegyél erőt magadon, és hívj fel egy olyan személyt, akivel egykor jó volt a kapcsolatod.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy el kell játszanod a békebíró szerepét. Soha nem volt annyira fontos a diplomácia, mint most. Ennek köszönhetően nyugalom és béke honolhat a családban, a rokonságodban.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan szituációba kerülsz, amikor nem mondhatsz ellent, mert kell a pénz, és még inkább kellenek a kapcsolatok, amelyek segítségével az álmodat valóra válthatod.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Amennyiben dolgoznod kell, akkor próbálj meg jobban alkalmazkodni, és viselkedj úgy, hogy ne legyen belőle gond. De az esetleges feszültséget ne otthon vezesd le, hanem a testmozgásban.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A megérzéseid átlagon felül működnek, ezért hallgass rájuk, mert így kerülhetsz előnyös helyzetbe. Az egészségedre jobban kellene ügyelned, mert egy vírus könnyen ágynak dönthet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A hangulatod olyan változó lehet, mint a tavaszi időjárás. Senki sem sejti, hogy ennek mi van a hátterében, amibe ne is avass be senkit. A párkapcsolatoknak jót tenne a szigorúan kettesben eltöltött idő.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy valaki a szerelmi életeddel foglalkozik. Ezért, ha egy mód van rá, ne oszd meg senkivel a magánéletedben történő eseményeket. Az exed nem akar tőled semmit, jó lenne, ha te sem tőle.