Horoszkóp 2017.06.08.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A párkapcsolatokban előfordulhatnak nehézségek, de rövidesen kiderül az ég, és egészen más szemmel láthatod majd a világot. Senkivel ne oszd meg a magánéleted ügyes-bajos dolgait, mert kibeszélhetnek.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A tartós párkapcsolatokban ismét késhegyre menő vita alakulhat ki, és egyre nehezebben bírod cérnával. Az a fontos, hogy ne fojtsd magadba a dühödet, mert ez egészségi problémát okozhat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Előbb-utóbb kiborulhat a bili, nem fogod egyedül bírni a terheket, amelyek cipelésében most sajnos nem számíthatsz a társadra. Ha a szinglik táborához tartozol, összejöhetsz egy nárcisztikus személlyel.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Olyan kiadásokra kerülhet sor, amelyek elkerülhetetlenek. Légy rendkívül óvatos, mert bírságveszélyes ez a nap. Sőt, olyan ügyben is értesítést kaphatsz, amelyről azt hihetted, régen elévült.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. De nagyon észnél kell lenni, és minden részletre figyelni, mert előfordulhat, hogy valamit félre értesz, és ebből anyagi veszteséged származhat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Próbálj meg takarékoskodni, ezért csak és kizárólag listával indulj vásárolni. És arra is figyelned kellene, hogy mi, hol olcsóbb. A kuponos lehetőséget is használd ki. Egészségedre jobban ügyelj.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Torkig lehetsz azokkal az emberekkel, akik azt várják, hogy te kapard ki a gesztenyét. Híres vagy a diplomáciádról, de a mai napon ezzel nem mész semmire. Csak őszintén, és ne kerüld a konfliktust.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Talán egy hirtelen ötlettől vezérelve külföldre vagy olyan helyre utazhatsz, ahol fantasztikusan érezheted magad. A régi párkapcsolatokban társadnak szüksége van a figyelmedre, a tanácsaidra.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Sokkal érzékenyebb vagy, mint korábban, bármikor. Ezért vehetsz a szívedre egy olyan ügyet, amelyre talán korábban még csak fel sem figyeltél.  A párkapcsolatokban elkerülheted a vitát, ha rugalmas maradsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy valakinek a betegsége, esetleg a nehéz helyzete sokkal közelebb hozhat benneteket egymáshoz. Felbukkanhat az életedben az ex-ed, akinek ha tudsz, nyújts segítséget.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Jó lenne, ha egyetlen pillanatra sem felejtenéd el, hogy a munkahelyedre azért jársz, hogy pénzt keress, nem pedig azért, hogy barátkozz. Koncentrálj a munkára, mert hibát véthetsz, ami veszteséget okozhat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Amennyiben új az állásod, akkor remekül érezheted magad. Különösen, hogy találkozhatsz egy olyan személlyel, aki miatt a szívverésed gyorsabb lehet. Felettesedről vagy jót, vagy semmit se mondj.