Horoszkóp 2017.06.07.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében nem lesz rossz a hangulatod, hiszen olyan események történhetnek, amelyek igazán a kedvedre valók. Megoldódhat egy régi probléma, amely miatt eddig talán nehezebben jött álom a szemedre.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon előfordulhatnak félreértések, de az is lehet, hogy rokon vagy szomszéd keveri a kártyát, és ez feszültséget okozhat. Lehet, hogy életed párja dédelgetett sérelmei most kerülhetnek felszínre.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Mindent meg lehet beszélni, nincsenek a mai napon tabu témák. Ennek hatására a dolgok nyugvópontra juthatnak. Felbukkanhat valaki az életedben, aki miatt a szívverésed felgyorsulhat.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A felismerés napja lehet a mai, amikor rádöbbenhetsz arra, hogy nem akarod a régi kerékvágásban folytatni az életed. Főleg, hogy érzelmileg egyre nagyobb lehet a távolság közöttetek.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Hiúság, Oroszlán a neved! A dicsérő, elismerő szavak hatására olyan boldog lehetsz, hogy talán képessé válsz a föld fölött lebegni 2 méterrel. Egy ígéret miatt pedig úgy érezheted, tiéd a világ.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Használd ki a mai napot, és pihenj, lógasd a lábad, vagy foglalkozz olyan dolgokkal, amelyek feltölthetik energia raktáraidat. Olyan valaki körül járhatnak gondolataid, akivel jó ideje nem kommunikálsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor könnyebben megy a munka. Megtörténhet, hogy olyan dologra bukkanhatsz, amely növelheti a bevételeidet. Bátran szőj terveket, mert ezeket meg is valósíthatod.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Házas- vagy élettársad hangulata nagymértékben befolyásolhatja a te lelkiállapotodat. De mivel hihetetlenül nagy erővel rendelkezel, befolyásolni tudod őt, akár kirángatni a letargiából.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ne foglalkozz ma a munkával, a megélhetéssel. Add át magad a semmittevésnek, illetve csak olyasmivel múlasd az időt, ami örömet okoz. Életed párjának rokonsága kihúzatja nálad a gyufát.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Előfordulhat, hogy életed párja nehéz helyzetbe kerülhet, ezért semmi mással nem tudsz foglalkozni, csak az ő gondjaival. Olyan dolog is tudomásodra juthat, amitől még a szavad is elakadhat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon fokozott óvatosságra van szükség, mert balesetveszélyes az idő. Nem érdemes ízlésbeli különbözőség miatt vitatkozni, mert csak jól felidegesítheted magad.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy ingatlannal kapcsolatos ügyek foglalkoztathatnak, és majd megőrülhetsz attól, hogy mindig elromlik valami. Ami természetesen újabb pénzkiadással járhat. Ha szülő vagy, élvezheted a mai napot.