Horoszkóp 2017.06.06.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A rokonságod találhat ki neked olyan dolgokat, amik miatt egyik pillanatról a másikra méregbe gurulhatsz. Fogd vissza magad, próbálj megnyugodni és, ami a legfontosabb: a békesség kedvéért légy engedékeny.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha párkapcsolatban élsz, és társad rokonaival töltöd az idődet, jól érezheted magad. Ha szingli vagy, sajnos olyan valakire vágyakozhatsz, aki nem viszonozza érzéseidet. Jó lenne, ha ezt felismernéd.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha szingli vagy, van valaki, aki határozatlanul viselkedhet, így nagyon fontos, hogy légy türelmesebb vele. Mert néhány hét után annyit változhat, hogy végre közeledni mer feléd.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha lehet, a mai napon lazíts, hagyd a munkát későbbre. Különben is megvár, senki sem fogja elvégezni helyetted. Ápold a kapcsolataidat, mert hamarosan szükséged lesz rájuk.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Talán kaphatsz egy visszautasíthatatlan ajánlatot. Ha utazol, remekül érezheted magad. Ha otthonod szépítésével töltöd az időd, remekül érezheted magad, kikapcsolódhatsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Új ismeretséget köthetsz, és a régi barátokkal, akikkel már évek óta nem tartottad a kapcsolatot, most ismét összejöhettek. Ez jó érzéssel tölthet el, és ha ez nem lenne elég, akkor még hasznot is hajt.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha azon gondolkodsz, hogy talán külföldön kellene szerencsét próbálni, akkor vedd fel a kapcsolatot egy olyan ismerősöddel, aki már idegen országban él. Fontos ugyanis, hogy tájékozód, mielőtt lépnél.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kissé visszafogottabb lehetsz a szokásosnál, talán azért van így , mert a környezetedben olyan esemény történt, amely még inkább rádöbbenthetett az élet mulandóságára.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a sors végre elhozza neked azt a szerelmet, amelyre már egy ideje vágyakozol. Ha párkapcsolatban élsz, akkor szervezz közös programot a társaddal. Nagyon jól fogtok szórakozni.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Valaki elszólhatja magát, és így olyan dolog juthat a tudomásodra, amely megdöbbent, és amelynek hatására megakadályozhatod azt, ami miatt hátrányba kerülhetnél. Tartsd hát nyitva a füled.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Itt a ragyogó alkalom, hogy a kedveseddel megbeszéljétek azokat a dolgokat, amelyek egyre jobban foglalkoztathatnak: szóba kerülhet a házasság vagy akár a közös ingatlan vásárlása. Ha szülő vagy, gyermeked kérésnek engedj.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel találkozol, akivel élvezet lesz minden percet együtt tölteni. Ha társaságban töltöd a napot, akkor a politika legyen tabu téma.