Horoszkóp 2017.06.05.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Amennyiben képes vagy egy kicsit visszafogni magad, és nem erőszakoskodsz, akkor számíthatsz azokra az emberekre, akik fontosak neked. És ez egyenlő a kiegyensúlyozott kedélyállapottal. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Sajnos túlságosan jóhiszemű, naiv vagy, aminek következtében éppen azok az emberek használhatnak ki, akikért áldozatot hozol. Ha a mai napot pihenéssel, láblógatással töltöd, akkor ezt nagyon jól teszed, hiszen holnap rengeteg feladat vár.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Talán már a zsigereidben érzed, hogy nem mindennapi változások előtt állsz. Ne izgulj, minden sokkal jobban alakul, mint ahogy azt elképzeled. Ha szülő vagy, töltsd a gyermekeddel a napot. Illetve csináljatok olyan dolgokat, amelyet ő szeretne.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A régi párkapcsolatokban talán még sohasem volt annyira fontos a bizalom és az őszinteség, mint az évnek ebben a szakaszában. A kapcsolat jövője nagymértékben függ attól, hogy mennyire tudod elfogadni a társad elképzeléseit, és a rokonait.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A házasságokban, ha alkalmazkodni tudsz a társadhoz, akkor nem fog titkolódzni előtted, és ezzel elkerülheted, hogy a viszonyod szakítópróba elé kerüljön. A szerelmi kapcsolatokban olyan fordulatra van kilátás, amelyre mindig is vágytál.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy az életnek olyan területére kalandozol, amely teljesen más, mint amit eddig végeztél, amivel eddig a kenyeredet kerested. El sem tudod képzelni, hogy ezen a pályán ne arass siker, és ez a hozzáállás nagyon szerencsés, mert minden akadályt átugorhatsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A szorult helyzetet az okozhatja, hogy valakivel szemben nem lehetsz őszinte. Tudod, hogy ezzel fájdalmat okozhatsz annak a személynek, aki sokat jelent neked. Így aztán csak némán bólogatsz, így őrizheted meg a nyugalmat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Általában a józan gondolkodás jellemző rád, de a mai napon többször fordulhat elő, hogy pillanatok alatt paprikás hangulatba kerülsz, és kendőzetlenül adod tudomására másoknak a véleményedet, amivel alaposan meglepheted a környezetedet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A csillagok állása esélyt nyit arra, hogy egy jó baráti kapcsolatból vagy jó ismeretségből szerelem legyen. Talán ha nyitottabb lennél, ha nem tennéd túlságosan magasra a mércét, akkor a partnered is gyorsabban le tudná küzdeni a kisebbrendűségi érzését.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A meglévő kapcsolatokban pozitív változások várhatók, társaddal a kapcsolatod megerősödhet. A munkában nagyobb erőfeszítésekre lesz szükség a holnapi naptól. Ezért a mát töltsd kikapcsolódással a napot, és töltsd fel energiaraktáraidat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Soha nem volt még aktuálisabb a mondás, mint ma: élj a mának! Ne foglalkozz azzal, hogy mi lesz a munkahelyeden holnap, hanem élvezd az életet. Figyelj jobban a családod tagjaira, és ha vannak ház körüli tevékenységek, akkor abban merülj el.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy valakinek a pechje a te szerencséd. Gondolkodás nélkül használd ki a kínálkozó lehetőséget, mert ez hosszabb távon garantálhatja a biztos megélhetést. Ha új a munkahelyed, akkor remekül sikerül beilleszkedni.