Horoszkóp 2017.06.04.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ezen a hosszú hétvégén nagyon jól érezheted magad a bőrödben. Akkor is, ha lazítasz, és akkor is, ha dolgoznod kell. Valakivel szemben gyakorolnod kell a kegyes hazugságot. Ugyanis ha igazat mondanál, akkor lelkileg összetörheted az illetőt.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Baráti kapcsolatra nincs jó hatással a pénz. Ezért az anyagiak most legyenek tabu témák, így elkerülheted, hogy csalódást okozz másnak, illetve te legyél kiábrándult ismerős viselkedése miatt. Tölts több időt a szabadban, mozogj is egy keveset.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Az lenne a legjobb, ha művészetekkel kapcsolatos tevékenységet űznél, mert fantasztikus élményekben lehet most részed. A szeszfogyasztást, illetve az egyéb bódító szerek szedését mérsékelned kellene, különben sokat árthatsz magadnak.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A pénzedre a mai napon jobban kellene ügyelned, mert meglophatnak, vagy olyan dologra adhatsz ki, ami nem éri meg az árát. Külfölddel kapcsolatban olyan gondolataid lehetnek, amelyeknek semmi köze a valósághoz, ami csalódást okozhat.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan rokonnal kerülhetsz közös nevezőre, akivel korábban problémáid adódhattak. De az is lehet, hogy a következő időben olyan személyekkel hozhat össze a sors, akik a segítségedre lehetnek a jövőddel kapcsolatosan.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Elérkezik a pillanat a mai napon, hogy megbeszéld és tisztázd a kapcsolataidat a szeretteiddel. Fontos, hogy valóban érts az ő álláspontjukat és az elképzeléseiket. Ha valamilyen téren nem értesz egyet velük, akkor légy nyitott és elfogadó.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A kapcsolataid ma kellemesek lehetnek. Különösen, hogy nagyon békülékeny hangulatban lehetsz, és meg tudsz bocsájtani még egy olyan személynek is, aki talán úgy viselkedett veled, hogy neked ennek hatására egészségi gondjaid támadhattak.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan dologra döbbenhetsz rá, amely miatt kissé csalódottnak érezheted magad. De az is lehet, hogy a közvetlen környezetedben valakinek egészségi gondja támadhat, és szüksége van a te segítségedre, támogatásodra.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon legszívesebben se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Ám nincs ilyen szerencséd, és éppen egy hozzátartozó viselkedhet úgy, hogy neked csalódást kelljen elszenvedned. Ha tudod, töltsd wellnessben az idődet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, akkor össze kell szedned magad, mert egyetlen porcikád sem kívánhatja most a munkát. Kolléga viselkedése miatt ne edd a kefét. Egyszerűen mondd el neki a véleményedet, még akkor is, ha ez neki nem tetszik.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Előfordulhat, hogy olyan mondatok hangozhatnak el a mai napon, amelyek csalódottá tehetnek. Az is lehet, hogy te vagy túlságosan engedékeny, és ezzel másokat olyan cselekvésre ösztönözhet, amivel neked okozhatnak mélyebb csalódást.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Jól tennéd, ha a szeretteid körében töltenéd a mai napot, akik igyekeznek kitalálni még a titkos gondolataidat is. Előfordulhat, hogy valaki nem mond igazat, és a hazugságra te rájöhetsz. Próbáld meg a füllentő szemével nézni a helyzetet, és nem leszel haragos.