Horoszkóp 2017.06.03.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Legyen a mai napon bármilyen az időjárás, tölts egy kis időt a szabad levegőn, amely jótékony hatást gyakorolhat a fizikai és szellemi energiaraktáraidra. Olyan váratlan találkozásban is részed lehet, amely miatt a szívverésed hirtelen felgyorsulhat…

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akire nem vagy kíváncsi. De az is megtörténhet, hogy te ragadtathatod magad olyan cselekvésre, amivel a környezetedben élőket alaposan meglepheted. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A kellemes meglepetés napja lehet a mai, amikor olyan esemény történhet, olyan valakivel hozhat össze a sors, ami/aki miatt örömet érezhetsz. Ha szülő vagy, a gyermeked viselkedése miatt varázslatosnak érezheted ezt a mai napot.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan dolog fordulhat meg a fejecskédben, amelyet le kellene írni, mert a később valósíthatod meg. Előfordulhat, hogy olyan valakivel kommunikálhatsz, aki a segítségedre lehet, hogy jobban megismered saját magad.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan váratlan helyzet alakulhat ki a mai napon, amely miatt hallatlanul boldognak érezheted magad. De az is lehet, hogy te leszel az, aki valakinek örömet szerez. A testi épségedre, az egészségedre jobban ügyelj.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A hatodik érzéked a mai napon tökéletesen működhet. Ezért hallgass a megérzéseidre, még akkor is, ha a logika mást mond, mást mutat. Mert az fog bekövetkezni, amit az ösztöneid sugallnak. Testmozgásra keríts sort.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A párkapcsolatokban alakulhat ki a te viselkedésednek köszönhetően olyan helyzet, ami talán még téged is meglephet. A párkapcsolatokat teheti bonyolultabbá ez a szituáció. A pénzedre a mai napon sokkal jobban kellene ügyelned, mert veszteség érhet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon semmi sem alakul úgy, ahogyan azt eltervezted. De az is előfordulhat, hogy hirtelen olyan szituáció jöhet létre, amelyhez nem lesz nehéz alkalmazkodni. Ha ma dolgoznod kell, kollégával szemben légy toleránsabb!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a szerelmi mámor keríthet a hatalmába. De az is, hogy a gyermeked olyan dologgal hozakodhat elő, amelyhez remekül tudsz alkalmazkodni. Sőt, talán még a büszkeség is átjárhatja minden egyes porcikádat.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Előfordulhat, hogy olyan valaki bukkanhat fel a látómeződben, aki miatt kellemes meglepetés járhatja át testedet, lelkedet egyaránt. Érdemes a mai napon a lakásodat, otthonodat rendbe tenni. Vagy ha átalakításra gondoltál, most kellene belevágni.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kedvez a mai nap az utazásnak. Olyan valakivel is találkozhatsz, múlathatod az időt, akinek a társaságában nagyon jól érezheted magad. De az is megtörténhet, hogy vásárlás során kerülhetsz roppant jó helyzetbe, és egy találkozás felvillanyozhat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon, ha központi témád lesz a pénz, akkor minden okod meglehet a későbbiekben majd az örömre. Olyan ötletek pattanhatnak ki a fejecskédből, amelyek a bankszámládon lévő összeget növelhetik. A nyereményjátékokat most ne hagyd ki.