Horoszkóp 2017.06.02.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Fantasztikus pillanatokat élhetsz át a mai napon, amikor szinte minden sikerül, amit elterveztél. Még az is lehet, hogy olyan romantikus érzések keríthetnek hatalmukba, mint a hollywoodi szerelmes filmekben. A munkában is rendkívül sikeres lehetsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy a mai napon olyan váratlan tettre ragadtathatod magad, amely miatt a környezetedben élők csak ámulnak és bámulnak. Arra azonban ügyelj, hogy ne sérts meg senkit, ne lépj senkinek a tyúkszemére. Ha vásárolsz, készülj őrült helyzetekre.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Olyan valaki juthat az eszedbe, aki nagyon hiányozhat, és akivel nagyon jó lenne kommunikálni. De az is lehet, hogy olyan valakit sodorhat utadba az élet, akivel a későbbiekben hosszú és nagyon jó kapcsolatot ápolhatsz majd.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének, illetve a lakásod, az otthonod szebbé, tisztábbá varázslásában is élen járhatsz. Amennyiben a hosszú hétvégét családi körben kívánod eltölteni, akkor ez nagyon helyes. Készülj fel rá.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan dolog juthat a füledbe, amely miatt elégedettséget érezhetsz. De előfordulhat, hogy a munkád során jöhetsz össze olyan személlyel, akivel öröm a kommunikáció, akitől talán még sokat tanulhatsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A munkában, megélhetésben, anyagi ügyekben érhetsz el a mai napon sikereket. Még az is lehet, hogy összejössz egy olyan személlyel, akinek a támogatására a későbbiekben nagy szükséged lehet. Ha tanulmányokat folytatsz, agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Olyan események történhetnek, amelyek hatására jól érzed: a jövődben nagy változások következhetnek be. De az is lehet, hogy képes leszel elfogadni egy olyan helyzetet, vagy olyan személyt, aki fontossá válhat a következő időben.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Az egészségedre jobban ügyelj, mert egy vírus könnyen ágynak dönthet. Ha a hosszú hétvégét baráttal kívánod tölteni, akkor fontos, hogy megértő légy vele szemben, mert súlyos problémákkal küzdhet. Nagyobb vásárlást ma bonyolíts!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon egy antipatikus személlyel hozhat össze a sors. Ami azért izgalmas, mert ami nem tetszik benne, az benned is megvan, csak eddig még erre nem jöttél rá. Légy őszinte saját magaddal szemben. Ez a kapcsolat a fejlődésedet szolgálja.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ne fojtsd magadba a dühödet, mert ennek az óriási feszültségnek a hatására talán még össze is törheted magad. Jelentős szellemi energiákkal rendelkezhetsz, ezért érthetően ki tudod fejezni a gondolataidat, de fontos, hogy alkalmazkodó legyél.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Fortuna istenasszony támogatását élvezheted a mai napon, ezért a nyereményjátékokat ne hagyd ki, mert talán még a fődíjat is elnyerheted. Baráti kapcsolat fontos szerepet játszhat a mai napon, előnyös helyzetbe kerülhetsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a mai napon ámíthatod saját magadat. Ami azért nem jó, mert a későbbiekben ennek hatására nehéz helyzetbe kerülhetsz. Próbálj meg őszinte lenni önmagadhoz, ami nem lesz könnyű, de hatására nem kell csalódást elszenvedned.

 

Ez is érdekelhet