Horoszkóp 2017.06.01.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Fontos dolgok történhetnek a mai napon, amelyek hatással lehetnek a jövődre. Olyan bevételre is szert tehetsz, amelyet korábban elképzelhetetlennek tarthattál. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Ha utazol, ezt a legjobbkor teszed.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A fontos megbeszéléseket a mai napon kellene megejteni, mert olyan témákban is megegyezés születhet, amelyekről korábban ezt elképzelhetetlennek tartottad. Kolléga az idegeidre mehet. Légy vele türelmesebb, mert ő később sokat árthat neked.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy a közvetlen környezetedben élő személy hajlamosabb lehet nagyobb követelmények elé állítani téged. Előfordulhat, hogy olyan valaki részesít dicséretben, akinek adsz a szavára, és aki miatt irigyeid száma megduplázódhat.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Elérkezhet a mai napon a pillanat, amikor be tudod bizonyítani, hogy amit elvállaltál azt meg is tudod csinálni. Jobban a figyelem középpontjában találhatod magad. Csak semmi izgalom, minden úgy alakulhat, ahogyan azt az álmaidban láthattad.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A közeli kapcsolataid valószínűleg megerőltetőbbnek bizonyulhatnak a mai napon, mint ahogy az általában lenni szokott: több figyelmet kellene szentelned rájuk. Előfordulhat, hogy egy másik kapcsolatod viszont megszűnhet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon azon kaphatod magad, hogy gyakrabban foglalkozhatsz az elmúlás, a halandóság kérdésével. Több érdeklődést mutathatsz az ezotéria, illetve a halál utáni misztérium iránt is. Ha nagyobb vásárlást terveztél, halaszd el.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon a variálásoddal az őrület határára kergethetsz valakit. Próbálj meg határozottabban viselkedni, mert ellenkező esetben csak saját magadat hozhatod kellemetlen helyzetbe. Jogi probléma miatt ne idegeskedj.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan esemény történhet, amely miatt boldognak érezheted magad. Megtörténhet, hogy hosszú ideje tartó fáradozásodnak most érhet be a gyümölcse. Persze csak akkor, ha nem követtél el semmilyen hibát!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon nagy valószínűséggel elégedettnek érezheted magad a saját bőrödben és úgy hiheted, hogy nagyon jól ismered önmagad. De nagyon fontos, hogy ne képzeld azt, hogy mindenre csak te tudod a választ. Próbálj meg alkalmazkodni a környezetedhez.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a mai napon a közös pénzügyek és a másoktól származó anyagi erőforrások kerülhetnek előtérbe. Nagyon fontos, hogy ne próbálj meg senkinek az életébe beleavatkozni, mert ebből csak kellemetlenségeid lehetnek.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon meg kell valakit győznöd az álláspontod, az elképzeléseid helyességéről. Vagy a terveidet, a céljaidat kell megvédeni valakivel szemben. Barátnak csalódást okozhatsz, ha szülő vagy, csemetédre jobban figyelj ma.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Szellemileg nagy teherbírással rendelkezhetsz a mai napon, kihívásként fogadhatsz bármilyen nehéz vagy félelmetesnek tűnő problémát, amivel szembekerülhetsz. Önbizalmad és fizikai energiáid is a magasba szökhetnek, nincs előtted lehetetlen.