Kos
III. 21. – IV. 19.

Kiváló a mai nap fontosabb megbeszélésre, mert nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet. A munkában is kedvező helyzet alakulhat ki, könnyedén el tudod végezni még azokat a feladatokat is, amelyekhez korábban nem éreztél semmi kedvet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon olyan dolgok történhetnek, amelyek hatással lehetnek a jövődre. Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. De az is lehet, hogy olyan ajándékot kapsz, amelyre egyáltalán nem számítottál. Bírságveszélyes a nap.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Úgy vágd az eszed, mint a borotva. Nincs olyan kérdés, amelyre a mai napon ne tudnád a választ. Megtörténhet, hogy olyan titok juthat a tudomásodra, amelyet felhasználva saját magadat hozhatod előnyösebb helyzetbe. Kedvesedet dicsérd!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy valaki olyan szavakat suttoghat a fülecskédbe, amelyektől határtalanul boldognak érezheted magad. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt ne aggódj, minden a legnagyobb rendben lesz majd vele. Pénzedre jobban ügyelj.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A munkában érhetsz el sikereket. Illetve olyan feladattal bízhatnak meg, vagy olyasmibe vághatsz bele, ami hallatlanul sikeressé tehet. Ha pénzről van szó, ma remekül képviselheted a saját érdekeidet. Beteg vagy idős személlyel törődj többet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A kedveseddel a kapcsolatod még szorosabbá válhat. Úgy érezheted, hogy nélküle az életed nem lenne teljes. Olyan gondolatok is megfordulhatnak a mai napon a fejecskédben, amelyek a jövőddel kapcsolatosak, és amelyeket meg tudsz valósítani.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Hajlamosabbá válhatsz a mai napon a borúsabb gondolkodásra, és olyan dolgok fordulhatnak meg a fejecskédben, amelyeknek nincs valóságalapjuk. Ha ezt így folytatod, akkor csak a saját energiádat pazarolod. Próbáld megtalálni a rosszban a jót.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A régi párkapcsolatokban nagy lehet közöttetek az összhang, teljesen azonos nézeten lehettek olyan dolgokban, amelyekről korábban másként vélekedhettek. A környezetedben van egy olyan személy, akinek a te segítségedre lenne szüksége!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A munkahelyeden most kell ütni a vasat, mert meleg. Vagyis, ha bármit el szeretnél érni, azt most kellene szóba hoznod. Megtörténhet, hogy valakinek segítségre lenne szüksége, ezért át kellene szervezned a mai napodat. Csekket ne felejts el befizetni.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Varázslatosnak tarthatod ezt a napot, hiszen olyan események történhetnek, amelyek erős hatást gyakorolhatnak a biztonságérzetedre. A megérzéseid is nagyon jól működhetnek, ha hallgatsz rájuk, előnyös helyzetbe kerülhetsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan pletyka röppenhet fel, amely miatt idegesebbé válhatsz. Nyugodj meg, nem eszik olyan forrón a kását: a dolgok rövidesen úgy változnak, hogy te elégedettséget és boldogságot érezhetsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Olyan dolgokat hallhatsz a mai napon, amelyek hatására megnyugodhatsz. És örömmel konstatálhatod, hogy nem vagy egyedül a problémáddal. Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz: talán még tartalékot is képezhetsz.