Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan valakivel hozhat teljesen váratlanul össze a sors, akivel nem szeretnél találkozni. De az is lehet, hogy olyan lehetőség adódik, amely miatt hullámzóak lehetnek az érzéseid: akarod is az egészet, ugyanakkor félsz tőle, hogy nem tudod megcsinálni.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha tanulmányokat folytatsz, nem lesz okod panaszra. Ha jogi problémád van, akkor most lépj a tettek mezejére, mert ilyen jellegű gondjaid könnyedén megoldódhatnak most.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A megérzéseid a mai napon átlagon felül jól működhetnek, ezért az életnek bármely területéről legyen szó, hallgass a hatodik érzékedre. A régi párkapcsolatokban feszültség alakulhat ki. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert rajtad áll vagy bukik most minden!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A párkapcsolatokban fontos téma kerülhet terítékre, amelyben végre közös nevezőre juthattok. Olyan dolog is a tudomásodra juthat, amely miatt szintén örömet és elégedettséget érezhetsz. A megélhetésben remek lehetőség adódhat, amit használj ki.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Baráti kapcsolat fontosabbá válhat. De az is lehet, hogy sztárja lehetsz annak a közösségnek, amelynek a tagja vagy. A munkában is több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. Kollégával úgy kell bánnod, mint a hímes tojással.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Szerelmi kapcsolatokban olyan érzések törhetnek a felszínre, amelyek szinte eltéphetetlenné tehetik ezt a viszonyt. Akivel most hoz össze a sors, azzal a karma láthatatlan szálai fűzhetnek össze benneteket. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Az egészségedre, a testi épségedre kellene a mai napon jobban ügyelned. Érdemes hivatalos ügyeket intézni, illetve banki, biztosítási dolgok rendezése most könnyedén megy. Rokonra is nagyobb figyelmet kellene fordítani, mert szüksége van rád.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A házasságokban, régi együttélésekben most meg tudjátok beszélni mindazt, ami kölcsönösen foglalkoztathat benneteket. Nagyobb vásárlás bonyolítására is kiváló ez a nap. A környezetedben van egy olyan személy, akinek szüksége van a támogatásodra!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A munkában érhetsz el a mai napon nem mindennapinak nevezhető sikereket. De az is lehet, hogy pénzügyek terén alakulhatnak úgy a dolgok, hogy örömödben fülig érhet a szád. Ha orvosi vizsgálaton kell részt venned, ne izgulj, minden jól alakulhat.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a mai napon nagy hatást gyakorolhat rád egy olyan személy, akivel jó kapcsolatot ápolhatsz. Megtörténhet, hogy teljesen azonos hullámhosszon leszel olyan valakivel, akinek a szava nagyon fontos a számodra.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A felettesed a mai napon nyitott minden dologra, amely veled kapcsolatos. Ezért ha bármilyen problémád van, akkor hozzá kellene fordulnod, és a tanácsát meg kellene fogadnod. Olyan hírt hallhatsz, amely miatt egyik ámulatból a másikba eshetsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a felettesednek anyagaikkal kapcsolatos problémája adódhat. De az is előfordulhat, hogy más szabályokhoz kell igazodnia, ez teheti őt most feszültebbé. Ha egészségi problémád van, ne izgulj, jó kezekbe kerülhetsz.