Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy te bújsz a békebíró szerepébe. Olyan feszültség alakulhat ki a környezetedben, hogy kényszerítve érezheted magad, hogy közbelépj. Balesetveszélyes a mai nap, légy sokkal körültekintőbb, indulj mindenhova korábban.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Anyagi problémák üthetik fel a fejüket a mai napon. Ezért nagyon fontos, hogy betartsd a szabályokat, és csak arra adj ki most, amire nagyon muszáj. Egészségedre, testi épségedre nagyobb figyelmet kellene fordítani, mert betegség alakulhat ki.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon olyan dologra derülhet fény, amely miatt a vérnyomásod hirtelen az egekbe szökhet. A baráti kapcsolataid is próbatétel elé kerülhetnek, és előfordulhat, hogy búcsút intetek egymásnak. Pénzedre vigyázz!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A munkahelyeden több dolog alakulhat a kedved szerint. Ha változtatni szeretnél, akkor lépj a tettek mezejére, mert ma még a gondviselés támogatását is élvezheted. A régi párkapcsolatokban feszültség alakulhat ki, légy elnézőbb, megbocsájtóbb.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A szerelmi kapcsolatokat átmenetileg nehézzé teheti, hogy társad makacsul ragaszkodhat egy olyan dologhoz, amelyről neked nincs túl jó véleményed. Döbbenten tapasztalhatod, hogy környeztedben mennyi az irigy ember.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha pénzről van szó, akkor elővigyázatosabbnak kellene lenned a mai napon, mert selejtre, vagy olyan dologra adhatsz ki, amelyre nincs szükséged. A munkahelyeden szinte vágni lehet a feszültséget: a mai napon érdemes lenne a háttérbe húzódni.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is megtörténhet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel akár az életedet is összekötheted. De az is megtörténhet, hogy olyan dolog hangozhat el, amely nagyban befolyásolhatja a jövődet. Balesetveszélyes a nap, légy óvatosabb!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon központi témád lesz a pénz. Mivel nem tudod jól képviselni anyagiak terén a saját érdekedet, ezért ne hozakodj most elő ezzel a témával. Egészségedre jobban ügyelj, ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne izgulj!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Amennyiben szülő vagy, akkor a partnereddel kapcsolatos vitát éppen a gyermeked oldhatja. Ha tartós kapcsolatban élsz, a viszonyotokat nehezebbé teheti a már nem is annyira titokzatos harmadik. Az élet minden területére vonatkozik: légy engedékenyebb.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A háttérben állva remekül befolyásolhatsz másokat, akik között lesznek olyanok, akik önként tehetik meg mindazt, amit te szeretnél. Kolléga viselkedése miatt kinyílhat a bicska a zsebedben. Próbáld megőrizni a hidegvéred, rokonnal légy kedvesebb.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt varázslatos pillanatokat élhetsz át. Olyan dolgokról is szó eshet, amelyeket te nagyon fontosnak tarthatsz. Ha még nem vagy szerelmes, akkor Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért a munkahelyeden érdemes lenne most mindazzal előhozakodni, ami a jövődet érinti. Pénzügyek terén is minden okod meglehet az örömre. Ingatlanügyletet is most lenne érdemes bonyolítani.