Kos
III. 21. – IV. 19.

Anyagi ügyek kerülhetnek a mai napon a fókuszba, és olyan ötlet is kipattanhat a fejecskédből, ami miatt örömödben talán még táncra is perdülhetnél. Tehetnél egy sétát az ízek utcájában. Vagyis kipróbálhatnál egy új receptet, amivel sikert arathatsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Szellemileg csúcsformában lehetsz a mai napon. Úgy vág az eszed, mint a borotva. Ha művészetekkel kapcsolatos tevékenységet folytatsz, akkor olyan élmények érhetnek, amelyek miatt boldognak és elégedettnek érezheted magad.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon olyan esemény történhet, amely hatással lehet a megélhetésedre. De az is előfordulhat, hogy a feletteseddel, vagy rangban feletted álló személlyel folytathatsz értékes, a saját jövődet is érintő beszélgetést.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Kedvez a mai nap a vizes tevékenységeknek, amelyek feltölthetik lemerülőben lévő energiaraktáraidat. Ha baráti társaságban múlatod az időt, az is jó hatást gyakorolhat a kedélyállapotodra. Ha külföldre utazol, a tervezettnél jóval több pénzt vigyél magaddal.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ámulatba ejtő módon bele tudsz látni a mai napon embertársaidba. A megérzéseid tökéletesen működhetnek, amire hallgatnod kellene, mert így kerülhetsz előnyös helyzetbe. Érdekelhetnek az okkult, misztikus, spirituális témák is.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy legszívesebben álmodozással töltenéd ezt a napot. Így aztán a legjobb az lenne, ha nem foglalkoznál kifogástalan logikát és okfejtést igénylő tennivalókkal. Balesetveszélyes ez a nap, légy a megszokottnál óvatosabb.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A gondolkodásod a mai napon kissé fegyelmezetlenné válhat. A gyakorlati kérdések talán hidegen hagyhatnak. Nyugodtan add át magad a szárnyaló fantázia világának. A lényeg az, hogy lazíts és élvezd a pillanatot. Csak a jelennel foglalkozz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A spirituális és okkult tárgyak éppoly jó választás, mint a vallás, a művészetek, a zene. Sokkal fogékonyabb lehetsz mások hangulataira. Légy nagyon óvatos minden anyagiakat érintő kérdésben, mert az életnek ezen a területén nehézséged adódhat!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A fogékonyságod és ráérző képességed a mai napon felerősödhet, ez lehet az oka annak, hogy az ezoterikus témák kezdenek el érdekelni. De tartózkodnod kell attól, hogy túlidealizálj vagy kritikátlanul elfogadj bármit vagy bárkit.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ma ne hozz fontos döntést, és ne is kötelezd el magad, mert ebből később nagyobb károd származhat. A mai nap ugyanis nem a világos gondolkodásé. Várj még egy kicsit a fontosabb döntéssel, és ne hagyd magad befolyásolni sem.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai nap legyen a művészeteké vagy olyan témáké, amelyeket nagyon szeretsz, amelyek feltölthetnek. Ha a természet lágy ölén töltenéd a napodat, akkor is remekül érezheted magad. De kiváló az idő arra, hogy a szekrényeidben rendet tégy.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon olyan energiával rendelkezhetsz, amelynek hatására képes lehetsz kellő nyomatékkal és hatékonysággal keresztülvinni elképzeléseidet, nézeteidet. Ha szülő vagy, gyermekeddel szemben elnézőbbnek kellene lenned.