Kos
III. 21. – IV. 19.

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, akkor nem érzed ezt nehéznek. Éghet a kezed alatt a munka, kollégával is remekül megértheted magad. Ha nincs komolyabb feladatod, akkor ideje lenne lazítani, művészi élmények feltölthetik lemerült energiaraktáraidat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt elégedettséget érezhetsz. Az is lehet, hogy valaki kitalálja a gondolataidat, akivel fél szavakból is megérthetitek egymást. Anyagi ügyeidnek az alakulása is kellemes meglepetésként érhet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha közösségben töltöd a mai napot, akkor nagyon jól fogod érezni magad. Olyan ismerős is hírt adhat magáról, akiről nagyon régen hallottál. Egy emlék is elemi erővel törhet fel a lelkedből, amelytől talán még el is érzékenyülhetsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Olyan esemény történhet a mai napon, amelynek hatására elkezdheted tervezni a jövőt. Minden ötletet, ami ma pattan ki a fejecskédből, le kellene írni, mert később ezeket megvalósíthatod. Tölts több időt a szabadban akkor is, ha nem túlságosan jó az idő.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Teljesen mindegy, hogy dolgozol a mai napon, vagy szabad vagy, olyan dolog történhet, amely nagyon jó hatást gyakorolhat a megélhetésedre. Találkozhatsz egy olyan személlyel is, aki nagy hatást gyakorolhat rád. Talán még a világot is másként szemléled.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A régi párkapcsolatokban olyan helyzet jöhet létre, ami boldoggá tehet. Az is lehet, hogy a társad a tenyerén hordozhat. Külföldi utazás nagyon jól sikerülhet, ha tanulmányokat folytatsz, itt is remek eredményt érhetsz el. Nagyobb vásárlást ma bonyolíts.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Amennyiben kollégával, vagy régi ismerőssel töltöd a mai napodat, akkor remekül érezheted magad. Megtörténhet, hogy jobban érdekelnek az olyan témák, amelyek a másik dimenzióval kapcsolatosak. Olvass ebben a témában könyveket, vagy újságokat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A párkapcsolatok a mai napon tökéletesen működhetnek. Még az is lehet, hogy olyan téma kerülhet terítékre, amely már jó ideje foglalkoztathat. Ha szülő vagy, tökéletes lehet a társaddal az összhang, ha gyermekről van szó. A testmozgást ma ne hanyagold!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Amennyiben dolgoznod kell a mai napon, akkor ezt nem érezheted tehernek. Még az olyan feladatot is könnyedén végezheted, amelyről korábban úgy vélekedhettél: képtelenség a végére pontot tenni. Baráttal közös tevékenység is jól sikerülhet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Hajlamossá válhatsz a makacs viselkedésre. Pedig ha engedsz, akkor ezzel te kerülhetsz a későbbiekben előnyösebb helyzetbe. Olyan valakivel találkozhatsz, akivel öröm szót váltani. A kegyes hazugság a mai napon vezethet eredményre.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha anyagiakról van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. Még az is lehet, hogy olyan helyről is jöhet a pénz, ahonnan ezt nem várod. De megtörténhet, hogy valaki értékes ingósággal lephet meg, vagy remekül vásárolhatsz. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a mai napon olvasni fogsz mások gondolataiban. De lehet, hogy valaki igyekszik éppen a te gondolataidat fürkészni, mert nagyon szeretne a kedvedben járni. Ha baráttal töltöd a mai napot, jól fogod érezni magad!