Kos
III. 21. – IV. 19.

Központi témád lehet a mai napon a pénz, és minden okod meglehet az örömre, mert olyan összeg állhat a házhoz, amelyre nem számítottál. De az is lehet, hogy valakivel fantasztikus beszélgetést folytathatsz, amitől lelkileg, szellemileg felfrissülhetsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Barátnak, vagy jó ismerősnek légy a segítségére, aki hálás lesz neked ezért. Ha pénzről van szó, akkor ma a helyzet magaslatán állhatsz: könnyedén érhetsz el az életnek ezen a területén sikert. Érdemes lenne a hétvégére vendégséget beiktatni.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amelyet felhasználva előnyös helyzetbe hozhatod önmagadat. Amennyiben a hétvégét szeretteid körében töltöd, akkor varázslatos pillanatokat élhettek át valamennyien.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha a mai napon akarod bonyolítani a nagyobb vásárlásokat, akkor nem leszel könnyű helyzetben. Kérj segítséget, és a pénzedre, az értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert meglophatnak, vagy kár érhet. A párkapcsolatokban fontos témában lehettek közös nevezőn.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy ami valakinek veszteség, az neked nyereség lesz. Olyan esemény is történhet, amely miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány lépéssel. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt nehezebben telhet a mai nap.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A házasságokban, régi kapcsolatokban boldog pillanatokat élhettek át. Még az is lehet, hogy kitaláljátok egymás gondolatát, vagy megpróbáltok egymás kedvében járni. Olyan valakiről beszélhettek, aki egykor fontos volt az életetekben.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A megérzéseid átlagon felül jól működhetnek, ezért hallgatnod kellene az ösztöneidre. Baráttal a kapcsolatod pompásan alakulhat, és olyan dologra jöhettek rá, amelyet később megvalósíthattok, és hallatlanul nagy sikert érhettek el.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A párkapcsolatokban csodálatos pillanatokat élhettek át. Még az is lehet, hogy szavak nélkül is megértitek egymást. Közös nevezőn lehettek fontos kérdésben. Ha szülő vagy, gyermeked miatt is elégedettséget érezhetsz. Értéktárgyaidra jobban ügyelj!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kollégával teljes lehet az összhang. De az is lehet, hogy egy baráttal értetek sok mindenben egyet, vagy ő ajánlhat fel olyan dolgot, amitől anyagilag te járhatsz jobban. Rokonnal fontos dologban juthattok végre dűlőre.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A szerelem édes angyalkája telepedhet hosszabb időre a válladra. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel nagyon gyorsan közös nevezőre kerülhettek. Ha szülő vagy, gyermekeddel komoly dolgokról beszélhettek.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ne zárkózz el attól, hogy a most történő eseményeknek a mélyére tekints. Ugyanis most megláthatod a mozgató rugókat, és ennek megfelelően megértheted, hogy mi, miért történik. Ha szülő vagy, gyermeked miatt nehéz helyzetbe kerülhetsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Egyszerűen jól értesz a pénzcsináláshoz. Pontosan tudod, hogy mit kell tenned azért, hogy plusz bevételed legyen. Ha párkapcsolatban élsz, a társadnak szüksége van a bíztatásodra, amivel a kapcsolatotok még szorosabbá tehető!