Kos
III. 21. – IV. 19.

A munkában, megélhetésben nehéz helyzet alakulhat ki a mai napon. Még az is lehet, hogy a felettesed olyan dologgal állhat elő, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Próbálj meg a legőrültebb helyzetben is higgadt maradni, így vészelheted át ezt a nehéz napot.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy olyan valaki lendülhet támadásba a mai napon, akire nem számítottál, és aki ezzel a viselkedéssel csalódást okozhat neked. Fontos, hogy ne mondj senkiről rosszat a háta mögött, mert pontosan ezt kaphatod te is vissza.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Valakinek az irigysége előtt értetlenül állhatsz. De az is lehet, hogy most derül ki számodra, hogy valaki hiteget. Amit ígért, azt egyáltalán nem akarja megvalósítani. Az élet bármely területén, ha változtatni szeretnél, most lépj, mert az Újhold kedvez az átalakulásnak.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Előfordulhat, hogy a munkahelyeden valakinek az irigysége, a rosszindulata, vagy a gonoszkodó megjegyzései előtt értetlenül állhatsz. Légy az illetővel kedves, mert erre nem tud másként reagálni, csak kedvesen. Így kihúzhatod a méregfogát, és jó napod lesz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A munkahelyeden vannak olyanok, akikkel nézetkülönbségek, vagy ízlésbeli problémáid alakulhatnak ki. De az is lehet, hogy neked lesz eleged kollégából, vagy munkából, és ezt most nem is rejted véka alá. Külföldi utazás másként alakulhat, mint ahogy tervezted.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szerelmi kapcsolatokban nehéz és bonyolult helyzet alakulhat ki. Ha nem szeretnéd, hogy szakítópróba elé kerüljön a viszonyod, akkor neked kellene engedni. Ha szülő vagy, a gyermekeddel légy elnézőbb, próbáld az ő szemével látni a helyzetet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A házasságokban, régi együttélésekben akár véget is érhet életetek egy fejezete. A sors most kínál lehetőséget a lezárásra, és ezzel egy időben új kapcsolat kialakítására. A munkában jó eredményt érhetsz el, talán még az irigyeidnek tábora is nőhet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kommunikációs zavarok léphetnek fel a mai napon, ezért lényeges, hogy egyértelműen fogalmazz. Illetve, ha valamit nem értesz, akkor bátran kérdezz újból és újból. A munkahelyeden valaki viselkedése előtt döbbenten állhatsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A szerelmi kapcsolatokat nehézzé teheti a kialakuló féltékenység. De az is lehet, hogy anyagi problémák merülhetnek föl, és ez sem lesz jó hatással a párkapcsolatokra. Amennyiben szülő vagy, gyermekeddel légy elnézőbb.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Talán az Újhold számlájára írható, hogy nem vagy csúcsformában. De az is megtörténhet, hogy valakivel ízlésbeli problémád adódhat. Baráti kapcsolatban a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan szeretnéd, és ez csalódottá tehet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kellemetlen hír juthat a fülecskédbe, amely előtt döbbenten állhatsz. De az is lehet, hogy most jut tudomásodra egy olyan dolog, ami miatt még a szád is tátva maradhat. Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert most kitudódhatnak.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A pénz kámfort játszhat veled a mai napon. Vagyis olyan dologra is elmehet, amire nem vagy felkészülve. Nagyon fontos, hogy az anyagiak ma hozd fel, mert még a legjobb baráttal is megszakadhat az irigység, féltékenység miatt a kapcsolatod!

 

Ez is érdekelhet