Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha pénzről van szó, akkor a mai napon a helyzet magaslatán állhatsz, ami azt jelenti, hogy még a szemétből is aranyat varázsolhatsz. A házasságokban, régi együttélésekben a te viselkedésen múlik a béke és a nyugalom.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Próbálj meg alkalmazkodni, igyekezz megszabadulni az előítéletektől is, mert különben önmagadat hozhatod nehéz helyzetbe. Ha pénzről van szó, akkor összébb kellene húznod a nadrágszíjat, és csak olyanra kiadni, amire nagyon muszáj.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Vannak olyan barátok, jó ismerősök, akikkel szemben három lépés távolságot kellene tartanod, mert annyira irigyek rád, hogy akár komoly veszteséget, csalódást is okozhatnak. Ha párkapcsolatban élsz, társadat ma nehezebben viselheted el.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden történhet olyan esemény, amely miatt megfájdulhat még a fejed is. Az őszinte beszélgetés napjának is nevezhető ez a mai, amikor szóba kellene hozni egy olyan témát, amely tabunak számít.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Nem kedvez az idő külföldi utazásnak, illetve minden külfölddel kapcsolatos ügy problémát okozhat. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor ne a szerencsében bízz, hanem tanulj, méghozzá szorgalmasan. Partnereddel szemben légy elnézőbb.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Akkor lesz béke és nyugalom, ha a partnereddel szemben sokkal figyelmesebb leszel, mint általában. Érdemes a mai napon a nagyobb vásárlásokat bonyolítani, mert fantasztikus lehetőségre bukkanhatsz. Balesetveszélyes a mai nap, légy óvatosabb.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A meglévő párkapcsolatokat nehézzé tehetik a társad egzisztenciális gondjai. De az is lehet, hogy te akarsz változást az életedben, és ehhez most kellene megtenni az első lépéseket. Ha már benne vagytok a szakításban, akkor maradj következetes.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A munkahelyeden történhetnek olyan események, amelyek miatt az idegszálaid megfeszülhetnek. De az is lehet, hogy kolléga, munkatárs, munkával kapcsolatos személy viselkedése miatt eheted a kefét. Légy türelmes, az idő neked dolgozik most.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A szerelmi kapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység, amelynek hatására megfordulhat a fejecskétekben a gondolat: talán külön utakon kellene folytatni. Ám nem eszik olyan forrón a kását! A dolgok jóra fordulhatnak. Ha szülő vagy, gyermeked miatt extra kiadásra kerülhet sor.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan helyzetek alakulhatnak ki, amelynek nyomán hajlamossá válhatsz a féltékenykedésre. Próbáld meg az érzéseidet kordában tartani, mert olyan helyzetet teremthetsz, amelyet éppen nem szeretnél. Rokon magatartása miatt eheted a kefét.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Minden művészettel kapcsolatos dolog fantasztikus élményt jelenthet, amely feltöltheti lelki és szellemi energiaraktáraidat. Olyan valakivel is összehozhat a sors, aki a viselkedésével kihúzhatja nálad a gyufát. Nagyobb vásárlást ma bonyolíts.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Vannak olyan barátaid, jó ismerőseid, akik csalódást okozhatnak. Ezért légy ezekkel a személyekkel szemben tartózkodóbb, és ne oszd meg velük például a titkaidat, mert visszaélhetnek vele. Hivatalos ügyek intézésére kiváló ez a mai nap!