Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon jó alkalom kínálkozhat arra, hogy eredeti módon közelíts meg egy régi keletű problémát. Ez most a felfedezések és izgalmas kihívásoknak a napja. Összefuthatsz egy olyan személlyel is, aki nagyon jó hatással lehet rád.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Itt az ideje, hogy önvizsgálatot tarts, és magadba nézz. Mert rájöhetsz arra, hogy az a nehéz helyzet, amiben esetleg vagy, nem mások hibája, hanem a sajátod. Talán ha megpróbálnál alkalmazkodni, toleránsabban viselkedni, könnyebbnek érezheted az életed.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Előfordulhat, hogy kényszerhelyzetbe kerülsz, és azt kell tenned, amit mások akarnak. Sajnos most nincs választási lehetőséged. Ha megpróbálod elfogadni a kialakult szituációt, akkor máris jobban érezheted magad a bőrödben.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden te leszel a sztár. De az is kiderülhet, hogy nélkülözhetetlen vagy. Sajnos ez a pénzben nem nyilvánul meg. A szerelmi viszonyokban olyan helyzetbe kerülhettek, hogy akár úszhatsz a mámorban.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Előfordulhat, hogy a mai napon fáradtnak és kimerültnek érezheted magad. De az is lehet, hogy olyan feladat megoldása vár rád, amelyhez iszonyatosan nagy erőre és energiára lenne szükség. Ha kell, kérj segítséget, nem kell neked megszakadni.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy a szerelmi kapcsolatokban olyan szituáció jöhet létre, amely miatt elgondolkodhatsz a „hogyan tovább”-on. Ha tanulmányokat folytatsz, vagy jogi problémád van, akkor a mai napon ezekben a témákban eredményes lehetsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon előfordulhat, hogy olyan dolgok juthatnak eszedbe a múltadból, amelyek miatt összeszorulhat a lelked. Az lenne a legjobb, ha nem tekintenél hátra, hanem a jövőre fókuszálnál. Mert a sors új és fantasztikus lehetőséget sodorhat az utadba.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Éberebb és szellemileg sokkal frissebb lehetsz a mai napon, mint általában. Így aztán olyan dolgokat is meg tudsz oldani, amiről korábban talán úgy vélekedhettél, hogy lehetetlen. Érdemes a mai napon terveket szövögetni, mert ezek meg is valósulhatnak.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden annyi feladat szakadhat a nyakadba, hogy segítséget kellene kérned, mert egyedül képtelen leszel ezeket megoldani. Nagyon fontos a testmozgás, amire szakíts időt, mert lelkileg és testileg is felfrissíthet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy hatalmába keríthet a teljes tanácstalanság. Egyszerűen nem tudod, hogy mit tegyél. Kérj tanácsot egy olyan személytől, aki kívülről jól láthatja a helyzetedet, és a legjobb lehetőséget fogja megemlíteni. Bírságveszélyes a nap.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha szülő vagy, akkor csemetéid körül foroghat a mai napon a világ, akinek szüksége van a te támogatásodra, a bíztatásodra, a dicséretedre. A munkahelyeden ma nem lesz minden fenékig tejföl. Próbálj meg alkalmazkodni a kialakult helyzethez.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy egy olyan probléma újulhat ki, amelyről azt hitted, hogy a végére már korábban pontot tettél. Sajnos tévedésben vagy, újra foglalkoznod kell a helyzettel. Kis házi kedvenc viselkedése feltölti lemerült lelki energiaraktáraidat.