Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan váratlan esemény történhet, hogy te csak kapkodhatod a fejed, és hirtelen azt sem tudod, hogy fiú vagy-e, vagy lány. Próbálj meg higgadt maradni, mert így elkerülheted, hogy hibázz. Nem kedvez a mai nap pénzügyek intézésének.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A fáradtság és a kimerültség erőteljesen befolyásolhatja a hangulatodat. Ha eddig is úgy gondoltad, hogy rengeteget dolgoztál, akkor a következő időben még többet fogsz. A partnerednek szüksége van egy fontos ügyben a támogatásodra.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A párkapcsolatokban ugyan nem működik most minden tökéletesen, de alapvetően jól meglehettek egymással. A munkahelyeden viszont jó lenne, ha a mai napon nem tennél semmire és senkire megjegyzést, mert te fogod ez miatt húzni a rövidebbet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A párkapcsolatokban óriási feszültség alakulhat ki, minden valószínűség szerint az anyagiak miatt, és az lesz a baj, hogy te annyira elveszítheted a türelmedet, hogy nem is tudjátok higgadtan megbeszélni az ügyeiteket.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A világban történő események hatással lehetnek a kedélyállapotodra. Olyan változások történhetnek, amelyek rádöbbenthetnek arra, mennyire fontos, hogy a pároddal, illetve a rokonaiddal jó kapcsolatot ápolj, szorosabbra fűzd a viszonyotokat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

„Aha”-élményben lehet részed: egyik pillanatról a másikra érhet a felismerés, hogy még szorosabban kellene fognod egy szeretett személy kezét, és együtt haladni vele, nem pedig a különválás gondolatával foglalkozni.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ne gondold azt, hogy másutt kellene keresned a boldogságot. Nem azért hozott össze a pároddal a sors, hogy az esetleges nehéz helyzetben elhagyd őt. A munkában nagyobb változásra van kilátás.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Hivatalos, valamint egészséggel kapcsolatos ügyek intézésére kiváló ez a mai nap. Ha protekcióra van szükség, akkor nincs okod aggodalomra, mert még az is lehet, hogy valaki önként siet a segítségedre, és tolja a szekeredet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Megtörténhet, hogy hosszú vajúdás után a felettesed végre „megszüli” a várva várt döntést. Persze ettől még nem lesz könnyebb a helyzeted, de legalább tudod, hogy mihez tartsd magad. Az exed miatt az idegeid megfeszülhetnek.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan hír juthat a füledbe, amely miatt nyugtalanná válhatsz. Ne izgulj, nem eszik olyan forrón a kását. Vagyis nem valószínű, hogy az események úgy történjenek, mint ahogyan az most látszik. Kedvesed rajongása boldoggá tehet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is megtörténhet, hogy helyettesítened kell egy kollégát. De az is lehet, hogy figyelmetlenség miatt duplán fáradhatsz. Feletteseddel a mai napon számodra fontos dolgokat beszélhettek meg, és juthattok közös nevezőre.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Benne van a pakliban, hogy olyan új vezetőt, főnököt kapsz, akivel jól együtt tudsz dolgozni, mint egyenrangú kollégával. De mint főnök, sajnos nem „jön be”. Próbálj meg alkalmazkodni, és nézz körül az álláspiacon.