Kos
III. 21. – IV. 19.

A házasságokban, régi együttélésekben feszültség adódhat, amely inkább termékenyítőnek nevezhető, hiszen ennek hatására olyan ötleteid támadhatnak, amelyek sikeressé és elégedetté tehetnek. A pénzedre jobban vigyázz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Amennyiben a szinglik táborához tartozol, akkor nem maradsz egyedül, mert Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Még az is lehet, hogy a munkád során hozhat össze a sors olyan valakivel, akibe egyetlen szempillantás alatt beleszerethetsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha párkapcsolatról van szó, akkor megtörténhet, hogy felemeled a hangod, és megmondod a magadét, aminek foganatja lesz. Ugyanis a társad úgy megijedhet, hogy összeszedi magát és úgy viselkedik, hogy azzal te elégedett lehetsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A párkapcsolatokban változásra van kilátás, és minden esély adott lesz arra, hogy új alapokra helyezd a viszonyodat. Amennyiben utódra vágyakozol, rendkívül termékeny ez a nap: aktivizáld magad. Kolléga viselkedése miatt ne idegeskedj.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Szerelmi kapcsolatnak a jövője a te kezedben van. Nagyon fontos, hogy ne hallgass senkire, csak menj most a saját fejed – illetve szíved – után, mert ez a helyes út. Amennyiben rokonnal nehéz a kapcsolatod, most kínál a sors a változtatásra lehetőséget.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Lehet, hogy mások helyett is muszáj lesz elvégezni olyan feladatot, amelyhez semmi közöd. Vannak kollégák, akikhez továbbra is nagyon jó képet kellene vágnod. Közülük valók azok, akik legszívesebben megfojtanának egy kanál vízben.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mosolygással és a segítőkészséggel kihúzhatod egy-egy ellenséges kolléga méregfogát, akik így elállnak attól, hogy a hátad mögött aknásítsák a terepet. A szerelemben varázslatos pillanatokat élhetsz át, ami boldoggá tehetnek.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Az egészséged megőrzésére fordíts ma nagyobb figyelmet. Ha azon gondolkodsz, hogy életmódot kellene változtatnod, akkor hajrá! Lépj a tettek mezejére. Bármilyen új dologba kezdesz a mai napon, az rendkívül sikeres lesz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A pénzügyek terén javulás várható. Igaz, hogy ezért annyit dolgozhatsz, hogy szinte belegebedsz. Ha tanulmányokat folytatsz, sikeres lehetsz. Ha külföldre utazol, fantasztikus élményben lehet részed. Jogi ügy végére is pontot tehetsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha párkapcsolatban élsz, a társad talán nem mondja, de sok mindenből elege lehet. Ez lehet az oka annak is, hogy megpróbál lazítani, és ezt nem biztos, hogy a családtagokkal szeretné lebonyolítani, hanem egyedül vagy baráttal.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A kedélyállapotod a mai napon változékonynak nevezhető, hiszen olyan személy jelenhet meg az életedben, aki miatt szinte felfordul minden, amit eddig megszoktál. Rokonnak egészségi problémája adódhat, szüksége van a segítségedre.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha a párkapcsolatod eddig nem volt zűrzavaros, akkor most az lehet. Még az is megtörténhet, hogy felbukkan egy olyan személy, akit régen láttál. Sőt, az is lehet, hogy egykor szerettétek egymást, és te voltál az, aki a viszonynak véget vetett.