Kos
III. 21. – IV. 19.

Kedvez a mai nap minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha idegen országban tartózkodsz, vagy utazol, pompásan érezheted magad. Ha dolgoznod kell, akkor ehhez úgy állj hozzá, hogy más is hozzáférjen.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A pénzedre jobban kellene ügyelned, mert meglophatnak. Túlságosan jól hangzó ígéretekből nem lesz semmi, ezért ezekbe ne is bonyolódj bele. Hívd fel azt a személyt, akivel az elmúlt időszakban nem volt szoros a viszonyod.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Nyomulnod kell, ha megélhetésről van szó. Olyan valakivel is fel kellene venned a kapcsolatot, akivel már jó ideje nem beszéltél. Remekül menedzselheted saját magadat, nálad jobban senki sem képviseli az érdekeidet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A munkában olyan nagy terhek nehezedhetnek rád, hogy esténként úgy dőlhetsz az ágyba, mint egy zsák krumpli. Ha utazást tervezel, akkor jobban nézz körül az interneten, mert fantasztikus lehetőségre bukkanhatsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Anyagiak szempontjából nem lesz rossz a helyzet, de minden munkát neked kell elvégezned, hogy a könyvelésed ne boruljon fel a kiadási oldal nagyfokú növekedése miatt. Ne kérj kölcsönt, inkább várj a vásárlással.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Amennyiben jogi probléma alakul ki, akkor keress egy igazán jó ügyvédet, aki minden követ megmozgathat azért, hogy ebből a szituációból jól kerülj ki. Ezért a pénzt sem szabad sajnálni ennek az ügynek a rendbe tételére.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A kedélyállapotod kissé nyomottabb lehet, amelynek oka a megélhetés frontján kialakuló idegesítő helyzet, illetve a saját, vagy közeli hozzátartozó egészségi állapotának változása. Utóbbi esetben légy az illető segítségére.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A szerelem édes angyalkája köröz a fejed felett. Vagyis a közeledben van az a személy, akivel elmerülhetsz a szerelem, a szenvedély tengerében. De sajnos előfordulhat, hogy túl magasra teszed a mércét, vagy nem veszed észre.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kísért a múlt! Az exed körül foroghatnak a gondolataid, és még az is lehet, hogy ott fogsz sírni, ahol senki sem lát. Próbálj meg olyan dolgokkal foglalkozni, amelyeket szeretsz. Ettől a kedved is jobb lesz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is előfordulhat, hogy felbukkan a régi kedvesed. Akivel nem kellene foglalkoznod, különösen akkor, ha a jelenlegi kapcsolatoddal elégedett vagy. Ha tanulsz, remek szellemi formában lehetsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Amennyiben szülő vagy, gyermeked miatt feszültebbé válhatsz. Az is lehet, hogy nem hallgat rád, és fogalmad sincs, hogy mit tegyél. Talán egy idősebb rokontól kérj segítséget, amit mond, azt fogadd meg.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha párkapcsolatban élsz, társadnak megerősítésre lehet szüksége, miszerint jó úton halad. Jó az, amit végez. A munkahelyeden kialakult feszültség miatt te is idegesebb lehetsz. Ne aggódj, nem fenyegeti semmi az állásodat.