Kos
III. 21. – IV. 19.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban nagy lehet az összhang közöttetek. A társad értékelni fogja, hogy figyelsz rá, és támogatod őt olyan dolgokban, amelyek elsősorban inkább neki fontosak. Rokonnak szüksége van a támogatásodra.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ma jeleskedhetnél a konyhában: kipróbálhatnál új receptet, amivel megörvendeztethetnéd a családtagokat, vagy azokat, akiket szeretsz. Kiváló lenne a mai nap arra, hogy testileg, lelkileg feltöltődj a szabadban.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Torkig lehetsz családtag magatartásával. Egyszerűen nem érted, hogyan viselkedhet így valaki azzal, aki állítólag szereti. Ha szülő vagy, gyermekeddel töltsd a napod jó részét, akinek szüksége van a jelenlétedre, támogatásodra.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha művészetekkel kapcsolatos tevékenységet végzel, vagy élvezed az ezzel kapcsolatos helyzetet, akkor jó napod lesz. A szesz fogyasztását mérsékeld. Ha megfájdul a fejed, akkor ennek oka lehet a kevés vízivás.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A meglévő párkapcsolatokban nem megy tovább minden a régi kerékvágásban. Talán az miatt sem, hogy apróbb változás állhat be valakinek az egészségi állapotában. Illetve ha szülő vagy, csemetéd okozhat némi izgalmat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Amennyiben a szinglik táborához tartozol, akkor a mai napon erősebben vágyakozhatsz társra, mint korábban. Kiváló ez a nap shoppingolásra, jó áron vásárolhatsz olyan dolgokat, amelyekre már korábban szemet vethettél.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A párkapcsolatokat a társad szeszélyes magatartása teheti kissé nehézzé. Ha rokonokkal szervezel közös programot, akkor az eddig is tabunak számító témákat ne hozd fel. Maradjanak továbbra is a süllyesztőben.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Amennyiben rokonokkal töltöd ezt a napot, akkor sokkal türelmesebbnek kellene lenned velük. Így elkerülheted a kellemetlen helyzetet, illetve olyan valakinek az állapotán javíthatsz, akinek testi-lelki gondja van.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor ehhez kevés kedvet érezhetsz. Ám ennek ellenére mégis kiváló teljesítményt nyújthatsz. Baráttal a kapcsolatod úgy alakul, ahogyan szeretnéd. A te kezedben a döntés.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Szinte a zsigereidben érezheted, hogy olyan változás várható, amely teljes mértékben átalakíthatja az életed. Bármennyire szereted az állandóságot, most próbáld meg elfogadni a változást, így érhetsz el könnyebben sikereket.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy új felettesed lesz. De az is megtörténhet, hogy olyan átszervezésre kerülhet sor a munkahelyeden, amelynek hatására plusz munkát kell végezned. A szerelmi életedben történő változás miatt optimista leszel.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha olyan terveid vannak, amelyek nem teljesen szabályosak, és úgy érzed, most érdemes kockázatot vállalni, és belemenni kétesnek nevezhető ügyekbe, akkor óriásit tévedhetsz. Ebből sajnos nem jöhetsz jól ki.