Kos
III. 21. – IV. 19.

Nem kedvez a mai nap külföldi utazásnak. Illetve minden külfölddel kapcsolatos ügyet „jegelni” kellene. A párkapcsolatokban a társadnak a rokonsága miatt nehezedhetnek nagyobb terhek a vállára, légy a segítségére.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy a munkádban olyan változásokra van kilátás, amely miatt minden okod meglehet a jókedvre és az örömre. A párkapcsolatban a mai napon elnézőbbnek kellene lenned. A nyomozgatást verd ki a fejedből.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is előfordulhat, hogy olyan feladatot végezhetsz, amelyben már korábban nagy tapasztalatokra tehettél szert. Ha szülő vagy, a gyermekedre a mai napon jobban kellene figyelned, teljesen mindegy, mennyi idős.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Boldognak és elégedettnek érezheted magad, mert a munkában és a magánéletedben is sikereket érhetsz el. Barátnak nagy szüksége van a segítségedre. Tégy meg minden tőled telhetőt érte.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kiváló a mai nap minden pénzzel kapcsolatos ügy intézésének. A sors a segítségedre van abban, hogy anyagilag rendkívül sikeres légy. A szerelemben sem lehet okod panaszra, elmerülhetsz a szenvedély tengerében.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Szembesülhetsz a karma törvényével, ami boldoggá tehet. Hiszen olyan valaki kerülhet nehéz helyzetbe, aki miatt korábban neked kellett a könnyeket felitatni az arcodról. Ha orvosi vizsgálatra mész, acélozd meg az idegeidet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Barátokkal, régi kollégával való találkozás mind hozzájárulhat ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ha nincs állásod, akkor a mai napon olyan lehetőség adódik, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Optimista hangulatban lehetsz, mert olyan események történhetnek, amelyek visszaadhatják a jókedvedet, és megszabadulhatsz végre attól a személytől, aki annyi álmatlan éjszakát okozott. Új időszámítás kezdődhet az életedben.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ne búsulj, ha a párkapcsolatodban nem alakul(t) minden úgy, ahogy szeretted volna. Vond le a tanulságot, és lépj tovább. Nem kell sokat várnod, a sors megajándékoz egy olyan szerelemmel, amelyre talán évek óta vársz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A régi együttélésekben, házasságokban, családokban, ahol gyermek is van, megint neked kell a nagyobb felelősséget vállalni, ami nem esik nehezedre, mert ragaszkodsz a szeretteidhez, és mindent szeretnél megadni nekik.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy egy szerelmi kapcsolat olyan komolyra fordul, hogy ez az egzisztenciádban is nagy, pozitív változást hozhat. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Értéktárgyaidra jobban vigyázz!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Romantikus hangulatban lehetsz, amikor a partneredet talán képes vagy a tenyereden hordozni. A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amely miatt még a nem létező szőrszálaid is az égnek állhatnak.