Kos
III. 21. – IV. 19.

A jóga igazán neked való, mert nemcsak megnyugtat és ellazít, hanem közben formálja a testedet, és olyan gondolataid támadhatnak, amelyek boldoggá tesznek. A vérnyomásod viszont ma ingadozhat, ez problémát okozhat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A közvetlen környezetedben valakinek korszakalkotó ötlete támadhat, amelyben neked is részt kellene vállalnod, mert ez jelentősen növelheti a bevételeidet. Párkapcsolatban felütheti fejét a féltékenység.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha kell, akkor szorítsd össze a fogad, és tedd, amit tenned kell. Ne panaszkodj senkinek, még a legjobb barátodnak se. Ez a feszült helyzet sem tart sokáig, és utána sokkal felszabadultabb leszel, mint korábban.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A környezetedben többen úgy gondolhatják, hogy varázslatos vagy. És lesz olyan, aki képtelen ellenállni neked. A szerelmi kapcsolatokat átitathatja a romantika, kölcsönös imádat lehet a viszonyra a jellemző.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A most – vagy a közelmúltban – kezdődött szerelmi kapcsolatból akár házasság is lehet. Viszont a régi viszonyokban, amelyekben több volt a könny és a megalkuvás, egyre kevésbé érezhetitek a másikat fontosnak.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A régi együttélésekben családi nehézségek adódhatnak, méghozzá teljesen váratlanul – de ügyesen megoldhatod a helyzetet. Amiben a segítségedre lehet egy olyan barát, aki már-már több, mint barát…

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Anyagi ügyeid jól állnak, bevételeid növekedhetnek, és talán képes leszel rendezni egy adósságot, pedig erre korábban nem láttál lehetőséget. Olyan valaki körül foroghatnak gondolataid, aki iránt gyengéden érezhetsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A munkahelyeden az agyadra mehetnek az elvárások, mert ami az elmúlt időben történt, úgy érezheted, hogy lassan-lassan meghaladják a képességeidet. Tartsd magad távol egy pletykálkodó személytől.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Mázsás súlyként nehezedhet rád a munkahelyeden történő átszervezés. De az is lehet, hogy hiába fektettél be korábban hatalmas energiát valamibe, mégsem érheted el azt az eredményt, mint amit reméltél.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Minden változik körülötted, amit kissé nehezebben tudsz elviselni, nehezebben tudsz alkalmazkodni. Ha külfölddel kapcsolatos ügyeket tervezel, vagy intézel, akkor gyorsan és frappánsan történik minden.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Érzékeny testtájad a mai napon a lábad, egészen pontosan a bokád. Ha sportolsz, akkor erre most különösen ügyelj, hogy elkerüld például a gipszet. Ha szülő vagy, gyermeked kérését teljesítsd.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ragyogó ötleted támadhat, s ennek következtében hirtelen szaporodni kezd a pénz a bankszámládon. Ha párkapcsolatban élsz, és vannak titkaid, akkor azokra mindennél jobban vigyázz, mert ma napvilágra kerülhetnek.