Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha nincs állásod, olyan lehetőség adódhat, amely miatt talán még az iskolapadba is visszaülhetsz.  De az is lehet, hogy valaki nehéz helyzetbe kerül, és az állását kínálják fel neked.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Minden lehetőséget meg kell ragadni, mert a pénzre a következő időben nagyon nagy szükséged lesz. Ne menj bele viszont olyan dologba, amelyhez nem értesz, mert ebből bajok lehetnek.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ne menj bele olyan helyzetbe, ahol már az elején látszik, hogy szinte minden teher rád fog hárulni. Bírságveszélyes a mai nap, tarts be minden szabályt, mert a legkisebb hiba is megbosszulja magát.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Hajlamossá válhatsz a kákán is csomót keresni. Szinte mindenben találhatsz kivetnivalót, vitatkozási hajlamod is igen erős. Fogd vissza magad, nincs szükség arra, hogy ellenségeid táborát növeld.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan hírt hallhatsz, hogy talán még a szád is tátva marad. Hirtelen átcikázhat az agyadon: milyen jó, hogy ez nem veled történt. Vond le a tanulságot, és beszélj róla olyannal, akiben megbízol.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A munkádban is átalakulások vannak, és a családi életedben is olyan változások, amelyekről tudtad, hogy elkerülhetetlenek, de azért olykor eszedbe jutnak a régi idők szép emlékei, és ezek fájhatnak.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy olyan valaki iránt érezhetsz gyengéden, akiről tudod, hogy nem kaphatod meg. Vagy legalábbis nem teljesen. A most induló titkos viszonyokból nem lesz nyíltan felvállalható kapcsolat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A régi párkapcsolatokban a társad olyan utálatosan viselkedhet, hogy melegebb égtájra kívánhatod őt, ami nem szép. Hiszen neki is megvan a maga baja, és nem mindig tud úgy törődni veled, ahogy szeretnéd.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel kerülhetsz közelebbi kapcsolatba, akivel nagyon jól kijöhetsz.  Örökség, hagyaték, banki, biztosítási ügyek intézésére kiváló ez a nap. A testmozgást ne vidd túlzásba.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A tartós párkapcsolatokban a társad olyan előnyös helyzetbe kerülhet, amely jó hatással lehet a kettőtök viszonyára. De az is lehet, hogy valakinek a segítségével, olyan lehetőség találhat meg, amelyet álmodban láthattál.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Hirtelen több lehet a munkád, még az is előfordulhat, hogy új kollégát kapsz, és nagyon gyorsan rá fogsz jönni, hogy ezzel a személlyel nem érdemes barátkozni. Kiváló ez a nap nagyobb vásárlásra.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Olyan kedvező lehetőséghez juthatsz, hogy az irigyeid száma hirtelen megduplázódhat. Hangulatodat nagymértékben befolyásolhatja a munkahelyeden történő események, felettesed raplis magatartása.