Kos
III. 21. – IV. 19.

Ma rendkívül kellemes hangulatban vagy, hasznodra válna egy kis pihenés, felüdülés, szórakozás és játék, vagy vendégeskedés. Barátkozó és mulatozó kedvedben lehetsz. De kedvez az idő a nyaralás, utazás megtervezésének is.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha vigyázol arra, hogy ne ess túlzásokba – amit később megbánnál -, akkor ez egy kiváló nap lehet a pénzügyekkel, munkával, megélhetéssel kapcsolatos témák megbeszélésére. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak, légy következetes.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Itt az ideje, hogy hangot adj szerelmes érzéseidnek. Még akkor is, ha az illetőnek erről tudomás van, mert olyan jól esik ezt újra hallani! Ragyogó a mai nap arra, hogy észrevedd és értékeld mindazt a szeretetet és ragaszkodást, ami körülvesz!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Engedd el magad, és érezd jól magad. Fogékony vagy a szerelemre, a vidámságra. Ma könnyen magadhoz vonzhatod az embereket. Megfelelő alkalom kínálkozhat a szórakozásra, kikapcsolódásra, vagy olyan helyre menni, ahol élvezheted mások társaságát.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon kedvező benyomást tehetsz másokra. Még az is lehet, hogy olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt határtalanul boldognak érezheted magad. Közvetlen környezetedben van az a személy, akinek nagy szüksége van a támogatásodra.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Élvezheted a mai napon a barátokkal, jó ismerősökkel eltöltött időt, és kölcsönösen örülhettek annak, hogy egymás társaságában múlattátok az időt. Még az is lehet, hogy új barátra is szert tehetsz. Ha ma shoppingolsz, nagyon jókor teszed!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A lelked csordultig lehet szeretettel és szerelemmel, és teljes lehet körülötted a nyugalom. Ha önmagadat adod, ha nem játszod meg magad, akkor te lehetsz a társaság lelke, illetve a párkapcsolatokban is pont kerülhet egy bonyolult ügy végére.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha szívesen töltöd az időt barátaid társaságában, akkor menj, és bulizz. Biztosan fantasztikusan érezheted magad. Ha dolgoznod kell, jól ki tudsz jönni az emberekkel, de tárgyalásokra, fontos szerződés aláírása nem kedvez az idő.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ma nagyon úgy érezheted, hogy társaságra van szükséged, és most mindenkivel – barátokkal, szeretteiddel – egyaránt nagyon jól kijöhetsz. Barátkozó hangulatban vagy úgy, hogy a viselkedésed egyáltalán nem tolakodó. Pénzedre jobban ügyelj.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon kevesebb kedvet érezhetsz a munkához. Ezért jó lenne, ha időt szakítanál a pihenésre, mert a következő héten rengeteg feladat vár rád, amikor szükséged lesz minden erődre, energiádra. Font, hogy evés-ivás során ne ess túlzásokba!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ma nagyon kedves, gyengéd, romantikus, szentimentális hangulatban lehetsz. Közeli hozzátartozóid körében, meghitt környezetben kívánod az idődet eltölteni. Fontosabbá válhat a család, és talán régi emlékek is felszínre kerülhetnek.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ma nem vagy különösképpen szorgos kedvedben, de ha mégis muszáj valamilyen módon foglalkoznod az emberekkel, akkor sikerre számíthatsz. Feltéve persze, ha őszinte leszel velük szemben. Kis házi kedvenc boldoggá teheti a napodat!