Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha egy mód van rá, akkor a mai napot töltsd pihenéssel, szórakozással. Ha lehet, ne végezz se fizikai, se szellemi munkát, mert a következő időszakban nagyobb lesz a megterhelés, amelyre most kellene felkészülnöd. Utazás remek lesz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Mindig is nagy érzéked volt ahhoz, hogy megkülönböztesd az értékest az értéktelentől, ami most még remekebbül megy. A sors olyan helyzetet teremthet, amelyben a rossz tulajdonságaid napvilágra kerülhetnek. Próbálj meg ezeken felülkerekedni.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Megtörténhet, hogy aki korábban megbántott, aki miatt talán még könnyeket is hullattál, az most megpróbálja helyrehozni mindazt, amit elrontott. Bocsáss neki meg, de ne felejts. Így elkerülheted, hogy később ugyanezt át kelljen élned, mint egykor.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel kaphatsz össze, akivel nem kellene, mert az illető nagyon sokat tud neked ártani. Tölts több időt a családoddal. A rokonaidnak most nagyobb szükségük van arra, hogy figyelj rájuk, és ha kell, segíts nekik.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Könnyű helyzetben lehetsz, mert sokan szeretnek és igyekeznek a kedvedben járni, mindent megtenni, amit csak kérsz. Rokon viselkedése miatt olykor borúsabb lehet a hangulatod. Ha önvizsgálatot tartanál, rájöhetnél magatartásának okára…

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha azon morfondírozol, hogy munkahelyet kellene váltani, akkor ezt a gondolatot most verd ki a fejecskédből, mert rövidesen változik a helyzet, és nagyon jól érezheted magad a régi helyeden. Áron alul juthatsz hozzá értékes dologhoz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Amit korábban elnéztél a kedvesednek, az most idegesítheti. Ha egy mód van rá, akkor ne hozd ezt szóba, mert így elkerülheted a veszekedést. A nyugalomra nagy szükséged van, ezzel töltekezhetsz, hogy majd jobban bírd a következő idő nagy megterhelését.

 

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy te nem vagy igazán jó barát. Nem esne le a brillgyűrű az ujjadról, ha segítenél egy olyan baráton, akinek sokat köszönhetsz. Kis négylábú kedvenc sok örömet tud szerezni a viselkedésével. Az édességek élvezetének napja a mai, próbálj ki egy új receptet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A meglévő kapcsolatokban úgy tűnik, hiába beszélsz a kedvesednek, hogy valakivel békét kellene kötnie, nem hallgat rád. Ne is erőltesd a dolgot, várj vele néhány napot, akkor el tudja fogadni mindazt, amit mondasz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A zene, akár amatőr szinten űzöd, akár csak hallgatod, mindenképpen jót tesz a lelkednek és a szellemednek. Egy nehéz helyzetben lévő baráton próbálj meg segíteni. Még akkor is tegyél vele jót, ha ragaszkodik ahhoz, amit kitalált.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai nap legyen a lazításé. Ne foglalkozz a munkahelyeddel, és leginkább a főnököddel, mert ezzel csak a saját energiáidat pazarolod. Ha rendezvényen veszel részt, megdöbbenthet valakinek a viselkedése. Ne szállj vitába vele.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan váratlan kiadásra kerülhet sor, amely miatt bankszámládon az összeg, ha nem is nullázódik le, de alig marad rajta valami. Értékesebb dolgok vásárlásra azonban kiváló ez a nap, mert áron alul juthatsz valamihez.