Kos
III. 21. – IV. 19.

Iszonyatos mennyiségű munka várhat rád, amelyek elvégzésére készíthetnél tervet: hogyan oszd be az idődet, és hogyan végezd a feladatod. Egy rokonnak nagy szüksége van a támogatásodra.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még akkor is innod kell, ha nem vagy szomjas, vagy nem kívánsz semmiféle folyadékot. Ugyanis előfordulhat, hogy ez okozhatja a fejfájásodat. Ne adj senkinek kölcsön semmit, mert nem fogod visszakapni.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kétségtelen tény, hogy volt már jobb napod is, mint ez a mai. Még sok a bizonytalanság az életedben, amely feszültebbé tehet. Beszélj a gondjaidról egy barátnak, ez már önmagában nagy segítség lesz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Minden megtörténhet ezen a napon. Még az is, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt hálát adhatsz a gondviselésnek, hiszen ennek hatására az életedben pozitív változások vehetik kezdetüket.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A régi párkapcsolatokban hatalmába keríthet az egyedüllét. A friss kapcsolatokban boldognak érezheted magad, talán képes leszel a föld felett lebegni néhány lépéssel.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy korábbi szerelmeddel/társaddal jöhetsz újra össze, vagy egy olyan kaland szereplője jelentkezhet, akitől nem akarsz semmit. Ne legyél vele túlságosan udvarias, mert ezt félreértheti.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Napirenden lehetnek most a váratlanabbnál váratlanabb, idegesítőnek is bátran nevezhető helyzetek. Próbáld megőrizni a hidegvéred, így elkerülheted, hogy olyasmit tegyél, amit később megbánhatsz.

 

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Megeshet, hogy éppen azzal kerülsz közelebbi kapcsolatba, akit kiszemeltél magadnak, illetve akivel csak „nézegettétek” egymást már egy ideje. Ha belebonyolódsz a viszonyba, zűrzavaros lesz az életed.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Meg kellene próbálnod józanul gondolkodni. Félretenni az érzelmeket, és hideg fejjel felmérni: milyen jövője van a kapcsolatodnak? Baráttól ne kérj tanácsot, mert amit ad, abban nem lesz sok köszönet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Egy olyan személy, aki különbözik tőled, és akiről úgy gondolhatod, hogy kiegészítitek egymást, nagyobb szerephez juthat az életedben. Egészen pontosan a magánéletednek a főszereplője lehet…

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy megfordul a fejecskédben a munkahely változtatásnak a gondolata. Mielőtt a tettek mezejére lépnél, beszéld ezt meg a családoddal, akikre a változtatás hatására nagyobb teher nehezedhet majd.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Előfordulhat, hogy felfázás vagy hólyagproblémák bosszanthatnak. Ne kezelgesd saját magad, hanem fordulj orvoshoz. Már ma készülődhetsz a hétvégére, amely fantasztikus lesz!