Kos
III. 21. – IV. 19.

Az energiaszinted az egekben. Képes vagy pár óra alatt többet tenni, elintézni, mint mások napok alatt. Így leszel ezzel ma is. Sőt, egy kicsit fel is gyorsul a tempód, amit nem mindenki tud követni.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Házas- vagy élettársaddal nem értetek mindenben egyet, főleg akkor, ha gyermekkérdésről van szó. Ráadásul a családtagok sem úgy viselkednek, ahogy elvárnád tőlük.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A problémát az okozhatja, hogy te sem úgy állsz hozzá a dolgokhoz, hogy viszonzásul a többiektől elvárhatnád a szeretettel teli viselkedést, illetve az anyagi támogatást. Változz és minden változni fog.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Sok feladatot kellene ma ellátnod. Nemcsak a munkahelyeden, hanem otthon. Nemcsak azért, hogy a rokonok kedvében járj, hanem olcsóbban megússz bizonyos dolgokat.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Talán összejön a legszebb álmod! Ha gyermeket szeretnél, vagy a vállalkozásodban előre lépni, ha a szerelmi életedben szeretnél változást, most minden lehet! Csak hinni kell benne.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Lehet, hogy olyan személlyel ápolsz barátságot, akitől korábban talán még a nem létező szőrszálaid is felállhattak. Az ok nagyon is egyszerű: tudod, hogy ebből a kapcsolatból sokat profitálhatsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon talán úgy érezheted, hogy nem azt kapod, amit adtál, mintha valaki nem becsülné azt az áldozatot, amit hoztál. Így aztán hatalmába keríthet a magányosság érzése.

 

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy lázas megbetegedés dönthet le a lábadról, és annyira legyengülhetsz, hogy talán jártányi erőd sem lesz. A pénzedre jobban vigyázz, mert veszteség érhet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Újra felmerülhet benned, hogy talán le kellene zárni egy kapcsolatot, és ezzel új fejezetet nyitni az érzelmi életedben. Kolléga figyelmetlensége, lustasága miatt duplán fáradhatsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan hír juthat a fülecskédbe, amelynek hatására változat a véleményed. Sőt, az is lehet, hogy olyan dologról mondhatsz le, amelyhez már egy ideje körömszakadtáig ragaszkodtál.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A házasságokban, együttélésekben kissé feszültebb lehet a helyzet, amelynek oka lehet akár a te, akár a párod feledékenysége. Figyeljetek jobban oda egymásra! Ha orvosi rendelőbe látogatsz, légy türelmes.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Vegyél egy mély lélegzetet, és vágj mosolygós képet ahhoz, ami a munkahelyeden és a családodban is történik. Különösen akkor, ha beteg személy is van a környezetedben.