Kos
III. 21. – IV. 19.

Ma rendkívül energikus lehetsz, ezért nagyon jó, ha most mindent egyedül végzel, ugyanis megtörténhet, hogy a többiek hirtelen az idegeidre mehetnek. A mai napon érdemes olyan feladatba kezdeni, amely fizikai aktivitással is járhat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Könnyen előfordulhat, hogy annyira energikus leszel, hogy úgy érzed, valamit tenned kell, különben felrobbansz. Ha nem tudod helyes mederbe terelni ezt a felfokozott energiát, könnyen betegség vagy baleset formájában törhet ez utat magának.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Energiaszinted magas lehet a mai napon, ezért tudsz elvégezni olyan feladatot is, amelyet talán már jó ideje halogattál, amelyhez nem éreztél se kedvet, se erőt. Ha rokonokkal töltöd a mai napot, fel kell készülnöd arra, hogy valaki piszkálhat.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A szerelmi kapcsolatokban fantasztikus pillanatokat élhettek át, és kölcsönösen úgy érezhetitek, benneteket a sors is egymásnak teremtett. A vizes tevékenységek, mint amilyen az úszás is, jó hatást gyakorolnak testre és lélekre egyaránt.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon kevesebb kedvet érezhetsz az alkalmazkodáshoz. Egyszerűen nincs kedved azokhoz az emberekhez, akiknek nem azonos a véleménye a tiéddel. Ezért a lehető legjobb az lenne, ha magadban, vagy a nagyon közeli személlyel töltenéd a napot.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A sport, a testmozgás nagyon jót tenne neked. Ezért lustálkodás helyett sportolj, mert ez talán még a világlátásodra is jó hatást gyakorol. Olyan ötlet is kipattanhat a fejedből, amelyet meg kell valósítani, mert fantasztikus élményben lehet így részed.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A legjobban úgy tudod kihasználni ezt a mai napot, ha egyedül tevékenykedsz. Olyan élmény is érhet, amelynek a hatására kíváncsivá válhatsz. És amit most meg akarsz tudni, azt a sors világossá is teszi neked. Csak nehogy megbánd…

 

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy annyira energikusnak és optimistának érezheted magad, hogy úgy érezheted, nagyobb feladattal is simán meg tudsz birkózni. Ha képes vagy némi önmérsékletre, akkor valóban nem mindennapi eredményt tudsz ma elérni…

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon olyan tapasztalatra tehetsz szert, amely az életedet felpezsdítheti. A lelkesedésed határtalanná válhat, és hajlamossá válhatsz az öntelt viselkedésre. Ha mégis sikerülne mederbe terelni az erődet, akkor valóban fantasztikus lesz ez a nap.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A pozitív viszonyulásod mindenhez és mindenkihez kellemes időtöltést ígér barátok vagy jó ismerősök társaságában. Úgy tűnhet, hogy szinte minden a te szád íze szerint alakulhat, amely miatt roppant szerencsésnek érezheted magad…

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A családdal töltött idő boldoggá tehet. Különösen akkor, ha szülő vagy, mert csemetéd olyan dolgot mondhat, amely miatt a csodálkozástól elakadhat a szavad. A szabadban töltött idő pompás lehet. Még akkor is, ha az időjárás nem mondható túl jónak.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A családdal töltött idő boldoggá tehet. Különösen akkor, ha szülő vagy, mert csemetéd olyan dolgot mondhat, amely miatt a csodálkozástól elakadhat a szavad. A szabadban töltött idő pompás lehet. Még akkor is, ha az idő nem mondható túl jónak.