Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan ötlet pattanhat ki a fejedből, amely rendkívül jó hatást gyakorolhat az anyagi helyzetedre. Ha titkos szerelmi viszonyt folytatsz, akkor varázslatos pillanatokat élhettek át a kedveseddel együtt. Túrázásra kiváló a nap.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy a mai nap a végeláthatatlan eszmecserékkel telik. Az lenne a legjobb, ha a te a hallgatóság szerepét töltenéd be. Ha ez sikerül, akkor nagyon sokat fogsz tanulni belőle. Arra azonban ügyelj, hogy ne keveredj konfliktusba senkivel.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Az lenne a legjobb, ha képes lennél kompromisszumot kötni. Így érheted el könnyedén a céljaidat. És ez még olyan kapcsolatodra is jellemző lehet, ahol egymást érhették a kommunikációs problémák, akivel nem találtad talán sohasem a közös hangot.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Mindennél fontosabb, hogy a mai napon megőrizd az objektivitásodat és odafigyelj mások véleményére is. Ha kész vagy másokkal együttműködni, te is könnyebben érvényt szerezhetsz a saját nézeteidnek. Ha titkos viszonyt folytatsz, pompás napotok lesz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon állandóan mozgásban leszel. Többet lehetsz úton, és ez nem szegi a kedved. Energiaszinted a fellegekben járhat, ezért ha a nap nagyobb részét arra használod, hogy az elmaradásaidat felszámold, sikert sikerre halmozhatsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Megtörténhet, hogy a mai napon a figyelem középpontjába akarsz kerülni. Annyira eleven és barátságos lehetsz, hogy az emberek – ismerősök és ismeretlenek is – úgy vonzódhatnak hozzád, mint mágnes a vashoz. Nagyobb vásárlást ma bonyolíts.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Remek alkalom kínálkozik a mai napon a bulizásra, ahol te lehetsz a társaságnak a lelke. Csak nehogy elbízd magad, mert az a visszájára sülhet el és ebből később még problémáid adódhatnak. Az otthonod csinosítására is kiváló ez a mai nap.

 

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kedvez a mai nap a már folyamatban lévő ügyek anyagi vonatkozásainak megtárgyalására, illetve bármilyen pénzzel kapcsolatos tranzakciók bonyolítására. Ha társaságban töltöd a mai napot, akkor nagyon jól érezheted magad.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon jó benyomást tehetsz másokra, ha kell, de mindig csak önmagad add. Megtörténhet, hogy barát révén valamilyen fantasztikusnak nevezhető lehetőséghez juthatsz. Ne mulaszd el kimutatni a szeretetedet egy hozzátartozódnak.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Elérkezett a pillanat, hogy szemügyre vedd a kapcsolataidat. Illetve a benne játszott szerepedet. Tedd fel magadnak a kérdést: kapsz-e annyi szeretetet, mint amennyit adsz? A válasz hatására világosan láthatod, min és hogyan kell változtatnod a jövőben.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Érdemes lenne a mai napon kimenni egy piacra, ahol nem csak zöldségeket vagy ruhaneműket vásárolhatsz. Még az is lehet, hogy olyan tárgyra bukkanhatsz, amely azonnal megnyerheti tetszésedet, és amely az idő múlásával növelheti az értékét.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Amennyiben a mai napot a rokonaiddal töltöd, boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad. Ha a vendéglátó szerepét töltöd be, akkor fantasztikus kreációkkal kápráztathatod el a vendégeket. Egy kis testmozgás jót tesz testnek, léleknek egyaránt.